2777
2789
عنوان

به نظرتون علتش چیه؟بارداریه؟

60 بازدید | 9 پست

من ۶ ماهه زایمان کردم. پسرم هم شیرخشک میخوره هم شیر خودم. اولین بار پریودم ۲۲ خرداد بود . بعدش توی تاریخ ۲۵ تیر یه لک بینی ببخشید به رنگ قهوه ای تیره داشتم و اصلا خونریزی ندیدم. از دیشب بعد رابطه یه لک بینی خیلی خفیفه قهوه ای دارم. امروزم موقع ناهار حالت تهوع داشتم. به نظرتون چیه مشکلم؟ بارداری ممکنه باشه؟ هر ۲۴ ساعت ۳ یا ۴ بار شیر میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به شیردهی نداره خیلیاتوشیردهی باردارشدن یکی ازدوستانم دختریک ساله داشت که شیربش میدادوباردارشدو ...

ممنون از راهنماییت . به نظرت اگه باشه الان بیبی چک نشون میده؟

ممنون از راهنماییت . به نظرت اگه باشه الان بیبی چک نشون میده؟

راستی اینم بگم من خودم برای شیردهی بچم پریودم نامنظم شده بودوبعضی وقتادوماه یه باراتفاق میافتادولی شماروبه خاطرتهوعتون شک کردم

راستی اینم بگم من خودم برای شیردهی بچم پریودم نامنظم شده بودوبعضی وقتادوماه یه باراتفاق میافتادولی ش ...

ممنونم راست میگی اگر این حالتم ادامه داشت بررسی میکنم 

لک بینی هم داشتید؟

ممنونم راست میگی اگر این حالتم ادامه داشت بررسی میکنم  لک بینی هم داشتید؟

نه هیچ لکه ای نداشتم باراول پیش مامارفتم وبرام ازمایش خون برای بارداری نوشت اومدم خونه شروع کردم به تمییزکردن خونه وکارای سنگین بعدتموم شدن کارام پری شدم