2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

170 بازدید | 28 پست

باعرض پوزش از همگی

من میرم دستشویی موقع ادرار ادرارم یهو بند میاد و خیلی کم احساس سوزش بهم دست میده،میام بیرون ۵ دیقه بعد دوباره دسشویی دارم

علتش چی میتونه باشه

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه آزمایش بده حتما عفونت ادراری داری

میتونی قرص لاکتوفم بخوری ضرری هم نداره برای عفونت های زنانه خوبه و پروبیوتیک داره که همه بهش نیاز داریم👌🏻

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
بله،واقعیت تازه عروسی کردم روم نشد به همسرم بگم گفتم اینجا راهنمایی بگیرم

همیشه ببخشید ببخشید روم ب دیوار قبل رابطه حتما خودتونو بشورین تا خدای نکرده عفونت منتقله ب هم انتقال ندین بازم معذرت

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒
چیکارکنم خوب شه چرا عفونت ادراری میگیریم

من وقتی تازه ازدواج کرده بودم خیلی زیاد اینطوری میشدم. رفتم دکتر زنان آنتی بیوتیک و دارو داد خوب شدم. دیگه دو سالی میشه اینطوری نشدم.