ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
توروخدا ببین چقد تهمت زدن بهم تو تاپیکم من قبلا تو یکی از تاپیکا گفته بودم دخترم خجالت کشیدم حقیقتو ...
اشتباه میکنن جانم تو پیش خدا پیشونیت سفید باشه بسپارشون دست خدا حیف به اشکات نیست از چشمای نازنیت جاری میکنی ولکن اینجارو جدی نگیر اینا دنبال سوژه هستن خوشبخت شی گلم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
توروخدا ببین چقد تهمت زدن بهم تو تاپیکم من قبلا تو یکی از تاپیکا گفته بودم دخترم خجالت کشیدم حقیقتو ...
عزیزم فکرم پیشته لطفا ناراحت نشیا بیخیال مجازی اینجاها بلدیم نمک رو زخم همدیگه بپاشیم . دختر هستی نیستی به کسی مربوط نیست مهم اینه عاقلی منگول نیستی بخاطر اون مسئله با آدم عوصی زندگی اشتباهیتو ادامه بدی و کلی جهاز و عمرتو پای اونا بزاری