haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 عنوان کرونا 85 بازدید | 11 پست سلام عزیزان من و همسرم کرونا گرفتیم و الان یه هفته هست قرنطینه هستیم من علائمم تب و لرز بود و بدن درد الان میخوام برم حمام ولی میترسم بریزه به ریه هام واقعا نیاز دارم برم حمام چیکار کنم؟ریه هام با حمام رفتن درگیر میشن؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 1400/05/08 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 فکر نمیکنم منکه مرتب میرفتم حمام شماهم ریزش مو گرفتین؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 نه اما باید سی تی اسکن بدی تا از وضعیت ریه باخبر بشی گفتن درگیری نداشته الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 نه چه ربطی داره من هر روز دوش میگیرم ریه ام درگیر نشده شماهم ریزش مو گرفتین؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 آره زیاد با هیچی هم درست نشد من قبلش هم ریزش داشتم دیگه کرونا اضافه شد هیچی دیگه نمیمونه برام الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
saratwin عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3676 من قبلش هم ریزش داشتم دیگه کرونا اضافه شد هیچی دیگه نمیمونه برام من پرسیدم گفتن باید ی دوره ای طی کنه کلا دیگه میترسم شونه کنم الان شش ماه گذشته ولی هنوز ریزش دارم هر چی قرص تقویتی هم بوده امتحان کردم من اصلا ریزش نداشتم ولی بعد کرونا داغون شدم
سحرمیم عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 7343 شماهم ریزش مو گرفتین؟ والا یه بار پارسال گرفتیم موهامون نریخت ایندفعه تازه گرفتیم هنوز تا حالا که نریخته زینک بخور