2777
2789

ی کلام ب شوهرم گفتم ی قلیون درست کن بکشیم گفت حوصله ندارم بعداز چندتا نق اینا بلند شد دید وسایل قلیون سر جاش نیست من برداشتم مرتب کردم کلی فوش بدوبیراه ک حق نداری دس ب وسایل من بزنی منم گفتم بدم میاد از کثیفی وشلختگی اومد پیشم همین طور نق میزد سرم گفتم من نمیخاما اومدم در اتاق خواب ببیندم خودم تنهایی بخابم گفت نخاب منم میام گفت با وجود این همه بدوبیراه بهش گفتم گمشو نمیخام ببینمت رفتم داخل اتاق روبرو اینه وایساده بودم دیدم همین طور بامشت داره میزنه داخل سرم اصلا باورم نمیشد سرمو محکم میکوبید ب لبه تخت لباسمو جر داد دستم محکم پر میداد یعنی الان دارم گریه میکنم مینوسیم دارم دق میکنم بعدم رفت کمربند آورد با کمربند منو زد هیچی نگفتم جیغ نزدم گفتم همسایه دارم فقط گفتم واگذارت ب خدا زنگ بزنم ب مامان بابام بیان خیلی خسته ام کرده الان بار سوم منو میزنه بااین که تازه عروسی کردیم 😭😭😭

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

😓میخوای به کتک خوردن ادامه بدی؟ 

حیف بدن تو نیست؟ 

دنبال یه راه جدی باش 

یه روز به خودت میای میبینی کتک خوردن شده عادت تو و کتک زدن عادت اون

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا بچه دار نشدي جدا شو

به خدا قسم مردي كه كتك ميزنه، درست نميشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

وا.دختر از خودت دفاع میکردی تو هم میزدی.ده تا میخوردی ولی بلاخره یه دونه میزدی فکر نکنه هرکار بخواد میکنه.بعدم زنگ بزن بابا مامانت.بیخود کرده دست روت بلند کرده.بعدم برو شکایت کن.داماد اینده من همچین غلطی بکنه میدونم چکارش کنم عوضی رو

کی میخوای بچه بیاری که شرایطتت بهتر بشه اینا بگو 

نسخه ي ايراني براي زوج هايي كه با هم كنار نميان🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تا بچه دار نشدي جدا شو به خدا قسم مردي كه كتك ميزنه، درست نميشه

راس میگی من از خدامه حالم ازش بهم میخوره نفرینش کردم واگذارش کردم ب فاطمه زهرا برخاطر خانواده وایسادم دارم میسوزم 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم