اسید معدم شبها میزنه بالا و دلدرد میگیرم هرشب از خواب بیدارم میکنه مدتهاست دارو مصرف میکنم دکترم میگه داروی ضد اسید را صبحها مصرف کنم اما شبها اثرش کممیشه تابیدار هستم چندان مشکلی ندارم در ضمن شبها سرم رو روی دوتا بالش میذارم خسته شدم گردن درد گرفتم اما تاثیری نداره ،دوستان اگر تجربه دارید در این مورد لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
البته وعده های غذایی مو هم کمتر کردم شبها خیلی سبک میخورم که به معده ام فشار نیاد..باید مراقب باشیم..آزمایش هم بدین من مقدار خیلی کم میکروب هلیکوباکتر معده داشتم که دکتر گفت چون خیلی کمه نیازی به آنتی بیوتیک نیست که خود اونم رفلاکستو بدتر میکنه
[QUOTE=201013793]من باردارم این مشکل شمارو دارم خیلی اذیت میشم حس میکنم اسید گلومو سوزونده مزه ی خون میده دهنم من قرص ...[/ در زمان بارداری طبیعیه اما اسید معده بالا بیاد حتما باید درمان بشه چون اسیب بدی میزنه
من غذایی درست کردم و خوردم خیلی کمک کرد تا اسید معدم کم بشه تا جاییکه الان بهتر شدم به شما هم که باردارید توصیه میکنم درست کنید هم مقویه و برای معده عالی نصف لیوان نخود را خیس کنید بیستو چهار ساعت خیس بخوره بعد گوشت و با پیاز بپزید و زردچوبه اگر ماهیچه باشه خیلی بهتره نخود راهم بپزید و اضافه کنید گوشت و نخود که خوب پختن دو پیمانه یا کمتر برنج بریزید و همراه گوشت و نخود کته کنید آب برنج که داشت کشیده میشد دو قاشق غذاخوری پر زیره سیاه اضافه کنید و برنجو دم کنید هرشب دوساعت قبل از خواب شامتون ده دوازده قاشق از این غذا باشه بعد ازمدتی اسید معدتون کمتر میشه موقع خواب به سمت دست چپ بخوابید یا زیر سرتون بالا باشه
من باردارم این مشکل شمارو دارم خیلی اذیت میشم حس میکنم اسید گلومو سوزونده مزه ی خون میده دهنم من قرص ...
غذایی درست کردم و خوردم خیلی کمک کرد تا اسید معدم کم بشه تا جاییکه الان بهتر شدم به شما هم که باردارید توصیه میکنم درست کنید هم مقویه و برای معده عالی نصف لیوان نخود را خیس کنید بیستو چهار ساعت خیس بخوره بعد گوشت و با پیاز بپزید و زردچوبه اگر ماهیچه باشه خیلی بهتره نخود راهم بپزید و اضافه کنید گوشت و نخود که خوب پختن دو پیمانه یا کمتر برنج بریزید و همراه گوشت و نخود کته کنید آب برنج که داشت کشیده میشد دو قاشق غذاخوری پر زیره سیاه اضافه کنید و برنجو دم کنید هرشب دوساعت قبل از خواب شامتون ده دوازده قاشق از این غذا باشه بعد ازمدتی اسید معدتون کمتر میشه موقع خواب به سمت دست چپ بخوابید یا زیر سرتون بالا باشه