2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عروس😍

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
عروس😍

یه معنی دگ هم داره فعله : بیایید

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

بستگی‌داره کجا به کار ببری.یه جا معنیش میشه"بیاید"

جای دیگه میشه عروس

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
خب طرز فکر من اینجوری بود که عشق فوقش تا سال دوم زندگی دووم بیاره... به پای هم بمونین❤

عشق داغ یروز سرد میشه ولی عشق پخته هیچوقت خام نمیشه

در ضمن عشق فقط قربون صدقه هم رفتن نیست.پستی بلندیش هم زیاده

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792