2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها

246 بازدید | 44 پست

خیانت دیدم این بار به یه دختر گفت شمارت بفرست و براش دختره شمارش فرستاد

و توی اینستا به زنه گفت بیا مال من شو ساپرتت میکنم

به روش نیوردم

بچه هم ندارم

لطفا لطفا کسایی که تجربه ندارن نظر ندن

از طلاق ب شدت میترسم

طلاق بگیری ام ازدواج دومت ام همین میشه چون همه ی مردا همشون مث همن آخ نمیدونی چقد دلم از شوهرم پره

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

از زمانی بترس که با بچه بهت خیانت کنه،بچه ای با پدر خیانتکار،وحشتناک تر از زندگی با ادم خیانتکار وجود نداره،ادمای بی وجودی میشن،اگ طلاق گرفتی ازدواج نکن،فقط صیغه،بمون کار کن یا فرصت درس داری حتما درس بخون،خلاصه خودت بکش بالا،چون مرد محتاج رابطه جنسی و زن محتاج پول،پول باشه گوربابای دنیا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم به خواهرم چش داره باهاش کنار اومدم سعی میکنم همو نبینن هزار بار خیانت کرده چت. بخشیدم الان باز چند وقت پیش سه تا شماره مسدود تو گوشیش بود هر سه تاش مال دختر نگو حرف میزنه بعد بلاگ میکنه من نبینم اگه اس دادن

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

از زمانی بترس که با بچه بهت خیانت کنه،بچه ای با پدر خیانتکار،وحشتناک تر از زندگی با ادم خیانتکار وجو ...

دقیقا تو فکر یه مرد به جز رابطه جنسی هیچ چیز دیگه نیست همه فکرشون به اونجاست

چرا همچین چیزی رو به همه مردا نسبت میدی??همه مردا این شکلی نیستن

چون همه ی مردای اطرافم اینجوری ام فک میکردم شوهرم پاک ترین مرد دنیاس ولی ثابت کرد اونم مث بقیه و همه مث هم

اینجا چقدر از خیانت میگند ولی من تو اطرافم خیلی ندیدم اینجا زیاده انگار

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
چون همه ی مردای اطرافم اینجوری ام فک میکردم شوهرم پاک ترین مرد دنیاس ولی ثابت کرد اونم مث بقیه و همه ...

چون همه مردای اطراف شما اینجوری هستن دلیل نیست که همه مردای دیگه اینجوری باشن

لطفا تعمیم ندید

اگر با تجربه گرها فقط اومدی درد دل که اون هیچ،ولی اومدی تصمیم بگیری بی شک جداشو،دنیای بعداز طلاق با ادم خیانتکار خیلی وحشتناک و حتی امکان داره بیماری جنسی هم بگیری،طلاق بگیر،کار کن،یا تحصیل کن،دیگ ازدواج نکن،درست بچه نداری ادم دلش بچه میخواد،مرد خوب خیلییی کم اگ دیتت باز باشه ازدواجم کردی حداقل میدونی کمتر اذیت میشی

چون همه ی مردای اطرافم اینجوری ام فک میکردم شوهرم پاک ترین مرد دنیاس ولی ثابت کرد اونم مث بقیه و همه ...

نظر خودمو گفتم و خدام بگه یه مرد وفادار هس من باور نمیکنم عزیزم قضاوتم نکن یه روز تو همین سایت یه خانم درمورد خیانت شوهرش با خواهرش قضاوت کردم همون بلا سرم اومد

عزیزم طلاق خیلی سخته خیلی هم دردناکه. ولی زندگی با خیانتکار پیرت میکنه. مردها خیلی کثیف شدن. منم این درد رو کشیدم. شبا میره نمیاد و معلوم نیست کجاست. البته ما داریم جدا میشیم. ولی ادم واقعا نمیدونه جدا بشه یا نه.

دقیقا تو فکر یه مرد به جز رابطه جنسی هیچ چیز دیگه نیست همه فکرشون به اونجاست

طبیعت مرد همینه،زن محتاج محبت و امنیت، مردها ذهن خامی دارن خودشناسی ندارن،درک پایینی دارن،اونه که اینهمه تجاوز زیاده،حتی اونک متاهل ،بچه هم داذه،میره ب نوامیس مردم تجاوز میکنه،اکثر مردا نمیدونن چی میخوان از دنیا،زن رو شکل گُل میدونن،میگن هر گل یه بو ورنگی داره،دیگ نمیدونن دنیا فقط برا اینا ساخته نشده،ما موجوداتی ب اسم حیوان هم داریم که اتفاقا خیلی پایبند زندگیشونن،