2777
2789
عنوان

چرا هرچی به دهنتون میاد میگید!!؟ دوتاپیک قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 42 پست

من ی اشتباهی کردم ی بچه گربه رو ب سرپرستی گرفتم و الان خیلی پشیمونم چون از همه چی میترسه اونشب ی گربه اومده بود تو حیاتمون من متوجه نشدم گربمو زده بود و الان پاش میلنگه و من ب شدت عذاب وجدان دارم اگ تو طبیعت میموند خودش راه زندگیشو پیدا میکرد اما من زدم با دلسوزی بیجام زندگیشو عوض کردم و نمیتونم ببرم تو طبیعت ولش کنم چون بدون من نمیتونه زندگی کنه

لطفا حیوون ها رو از زندگی طبیعیشون محروم نکنیم خیلی گناه دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزذگتربن ظلم در حق حیوانات تو صد سال اخیر شده ما به حریم حیوانات و پرنده گان تجاوز کردیم و اونا را ا ...

اخرش یهسری ادم از خدا بی هبر از طرف شهرداری بیان با تیر بزننشون با چشم دیدم اینو:)

من سگمو ول کنم فردا یه بلایی سرش بیاد بازم میتونی این حرفو بزنی؟!؟

نباید میاوردیش تو خونه الان دیگ تا وقتی ک زندگیش تموم بشه باید پیشت بمونه چون مثل سگهای دیگ بلد نیس زندگی کنه

من سگمو ول کنم فردا یه بلایی سرش بیاد بازم میتونی این حرفو بزنی؟!؟

عرض کردم که شما اگه از اولش اون سگ رو نمیوردی پیش خودت اون میتونست خودشو با محیط سازش بده 

ولی الان که نزاشتی سازش پیدا کنه باید نگهش داری

میگیم آزاد بشن نمیرن آره اونا دیگه نمیتونن برن، اما اگه ما سگ و پرنده نمی خریدم اونا الان تو طبیعت بودن و آزاد بودن تازه سگ های بیچاره را نسل شون تغیر دادن با سنجاب و گرگ و گربه و روباه تغیر نژاد دادن این سگ فندقی ها هست چقدر دلم میسوزه براشون انسان موجود ظالمی و ستمگری هست هیج حیوانی به حریم انسان ها تجاوز نکرده اما ما به حریم زندگی اونا تجاوز کردیم 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
حیوانات زینتی و برخی نژاد حیوانات نمیتونن ب تنهایی زندگی کنن پیاز دارن ک نگهداری بشن

نه عزیزم همه حیوانات نسبت به ادمیزاد بی نیازن 

ولی خب گاها یه سری حیوونارو میشه دست اموز بار اورد که بشه فروختشون یا نگهشون داشت 

اگه اون گربه رو ول کنما بقیه اسیب میزنن بهش چون یتیمه

دقیقا مشکل منم همینه بچه گربه منم یتیمه 

اگ فقط بهش غذا میدادم و جای خواب از زندگیش نمیموند اما من آوردمش تو خونه و حمامش میکردم خیلی پشیمونم و ب خاطر پاش خیلی عذاب وجدان دارم طوری ک نگاهش میکنم گریم میگیره چون تقصیر منه

عرض کردم که شما اگه از اولش اون سگ رو نمیوردی پیش خودت اون میتونست خودشو با محیط سازش بده  ولی ...

نژاد اون سگ کلا کوچیکه و اگه من نمیاوردمش احتمالا صاحبش به یکی دیگه میفروخت..

من الان خودم ۵ تا سگ دیگه که خیابونی هستن و به پناهگاه رفتن رو هزینه ی واکسن و نگهداری و غذا و بقیه لند و بساطاشونو میدم ماه به ماه نیاوردمشون چون مناسب خونه نبودن ولی این نژادش کوچیکه:)

نژاد اون سگ کلا کوچیکه و اگه من نمیاوردمش احتمالا صاحبش به یکی دیگه میفروخت.. من الان خودم ۵ تا سگ ...

اسی چند سالته کجا زندگی میکنی عکس چی داری بذار 😍

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اخرش یهسری ادم از خدا بی هبر از طرف شهرداری بیان با تیر بزننشون با چشم دیدم اینو:)

خدا از کسیکه جان یه حیوان میگیره نگذره 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃