2777
2789

در مورد دوتا تاپیک قبلیم بگم که.

سگ من اگه الان تو خیابون میبود تا الان مُرده بود.

چون تولس و نمیتونه از خودش دفاع کنه.

یا اینکه یسری تیر میزنن به سگا میکشنشون شهرداری میکشتشون

اگه من ولش کنم بره وابستگی که بین من و اون پیش اومده چی میشه.

انقدم نگید تو‌قفسه مطمئن باشید من اگه خونمون حیاط نداشت هیچ وقت سگ نمیخریدم.

اون هم یه اتاقک کوچولوی جدا داره هم اینکه تو‌حیاط برای خودش میچرخه و بازی میکنه من اوردمش تو و گذاشتمش تو باکس جلوی کولر چون ترسیدم از گرما بمیره.

اتاقکش کولر نمیخوره وسط روزم بیرون خیلی گرمه.

گرما زده بشه تو یک ربع میره کما و بعد میمیره

باکسش برای یه توله ی چهار ماهه اندازس.

ببشتر مواقع هم تو بغلم خوابه تا توی باکسش انقد قضاوت نکنید

در مورد اون گربه هم بگم اون یتیمه چون اصولا گربه های مادر بچشونو مخفی میکنن اینم داشت از گرسنگی و گرما تلف میشد.

چطور میتونستم ولش کنم.

کل روزم اون محوطه رو نگاه کردم مادرش نیومد.

اینجارو ول کن همه دنبال ساز مخالف و ضدحال زدنن.     مراقب حیوونای گوگولیتم باش باهاشون کیف کن حسابی😍😍

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم هم سگ هم گربه واسه زندگی تو طبیعت افریده شدن 

نیازی به مراقبت انسان ندارن 

میتونن از پس خودشون بر بیان به شرطی که بزاری هم جهت با طبیعت خودشون جلو برن 

چون اوردی پیش خودت باید تا اخرش نگهشون داری 

چون نزاشتی با دنیای خودشون ارتباط بگیرن 

خدا خیرت بده عزیزم که به فکر حیوونای زبون بسته ای❤️

توسط کاربران عزیز تیربارون شدی؟ 

عیب نداره عادت میکنی اینجا همینه

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

خب اشکالش کجاست

خوبه که سگ دیو دوسر که نیست چرا تاپیک زدی درمودشون کیفتوو کن

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
اخه عزیزم هم سگ هم گربه واسه زندگی تو طبیعت افریده شدن  نیازی به مراقبت انسان ندارن  میت ...

حیوانات زینتی و برخی نژاد حیوانات نمیتونن ب تنهایی زندگی کنن پیاز دارن ک نگهداری بشن

بزذگتربن ظلم در حق حیوانات تو صد سال اخیر شده ما به حریم حیوانات و پرنده گان تجاوز کردیم و اونا را از سر خودخواهی خودمون تو قفس کردیم سگ و گربه و پرنده باید رها باشه و با هم جنس های خودش زندگی کنه نه با انسان من خودم یه مرغ مینا دارم هر چی رهاش میکنم تو حیاط نمیره بقران از اول صبح تو حیاط هست تا شب تازه با دوتا قمری دوس شده اما باهاشون نمیره پرواز میکته بر میگرده تو حیاط 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃