2777
2789
عنوان

کمککک نحوه اعتراض ب استاد بابت تهمت ب تقلب...

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
الان این فازش چیه چند نفرو انداخته

این ندید بدیده استاد اینکارا رو نمیکنه ک 

استاد من اموزش بهم غایب زده بود اوایل کرونا بود 

استاد گفت خودم کاراتو میکنم نیا 

خودش نامه نگاری میکرد  به آموزش زنگ میزد تازه یبار  تو سالن بهم گفت بشین یه نامه نوشت بردم پیش رییس کل آموزش 

یا انتخاب واحدم اشتباه شده بود گفت خودم درست میکنم

اینا یه نمونش بود 

من نمیدونم تو این شرایط کرونا چیکار ب بچه ها دارن 

اسی فقط باید با زبون و مهربونی  و ادب استادشو رام کنه استاد لج بشه تمومه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
این ندید بدیده استاد اینکارا رو نمیکنه ک  استاد من اموزش بهم غایب زده بود اوایل کرونا بود  ...

استارتر جان به جای من تاپیک زده منظورت منم گلم

میترسم ازش

اخه حضوری ندیدمش نمیدونم چجوریه ک

سلام

امتحان حضوری نیست که اینقدر صریح بتونه بگه تقلب کردید. مگه واقعا جواب هایی که دادید کلمه به کلمه قابل تطبیق با جواب های دانشجوی دیگه باشه. اگرم تقلب نکردید نگران نباشید. استادی باید خیلی بی فکر باشه در عمل این کارو بکنه و به شما 0.25 بده. شما نگران نباشید اما اگر این اتفاقا افتاد رسما به آموزش شکایت کنید تا استاد اگر راست میگه مستنداتش را به دانشگاه عرضه کنه.

سلام امتحان حضوری نیست که اینقدر صریح بتونه بگه تقلب کردید. مگه واقعا جواب هایی که دادید کلمه به کل ...

حوصله شکایت مکایت ندارم دوس ندارم خونواده م بفهمن فشار ب اندازه کافی رومون هست

این اموزش لامصب چجوری میخواد بفهمه من تقل کردم یا نه

2804
حوصله شکایت مکایت ندارم دوس ندارم خونواده م بفهمن فشار ب اندازه کافی رومون هست این اموزش لامصب چجور ...

الان که امتحان برگزار شده تنها راهش چک کردن جواب هست. در غیر اینصورت نمیتونند همچین تهمتی بزنند.

استارتر جان به جای من تاپیک زده منظورت منم گلم میترسم ازش اخه حضوری ندیدمش نمیدونم چجوریه ک

بجایی نمیرسه نترس بابا میگم اخه چ مدرکی میخاد بده ک  مثلن تقلب کردی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
2805
2801