زهرا_ام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 102 عنوان کنکور ارشد ۱۴۰۰ 10988 بازدید | 57 پست بچه ها من فردا کنکور دارم به نظرتون اگه سفید بدم ازاد قبول میشم؟ معدل الفم هستم 1400/05/07 | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2824 من امروز ازمون دادمالبته فوق لیسانس دارم ...رشته دیگه امتحان دادم برای فوق محددوالا فقط زبان زدم...هم پیام نور زدم هم ازاد نمیدونم میرسونم یا نه اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
زهرا_ام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 102 چرا سفید؟ارشد ک کنکورش اسونه راحت میشه دولتی قبول شد رشته کارشناسیم ادبیات زبان بوده بعد تغییر گرایش دادم به آموزش زبان واسه همین سختمه و خیلیییییی کم خوندم چون قرار بود سال بعد بدم یهو تصمیمم عوض شد
زهرا_ام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 102 چرا سفید؟ارشد ک کنکورش اسونه راحت میشه دولتی قبول شد تو خودت قبول شدی؟ واقعا راحته؟
96janan عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 29029 چه رشته ای؟ هنر که خیلی سخت پذیرش میکنن خاک بر سرا، من با شرط معدل فرم پر کردم لیسانس با معدل ۱۷ و۴۷ صدم ، قبول نکردن نمیدونم دنبال نخبه مخبه هستن یا چی کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
fftt عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4927 با استعداد درخشان نمیتونید برید؟؟یکی از دوستانم پارسال سفید هم نه ولی کم زده بود قبول نشد البته معدلش پایینه با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
زهرا_ام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 102 اوهوم قبولی واقعا؟؟؟؟ 😖ببین یه جور استرس گرفتم که نگمممم
fftt عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4927 تو خودت قبول شدی؟ واقعا راحته؟ خیییییییلی،فقط سوالات سالای قبل و ی کم رفرنس بخونی حله با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
lrozal عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1286 تو خودت قبول شدی؟ واقعا راحته؟ ارشد نسبت ب کنکور سراسری خیلی ساده ترهمیگن توش سوالای تکراری زیادی با سالای پیش هست
fftt عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4927 واقعا؟؟؟؟ 😖 ببین یه جور استرس گرفتم که نگمممم استرس نگیر لطفا،چ استرسی اخه،ی ازمونه دیگه،مثل بقیه ازمونا کلا خودتو بزن بی خیالی😊 با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
fftt عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4927 ارشد نسبت ب کنکور سراسری خیلی ساده تره میگن توش سوالای تکراری زیادی با سالای پیش هست بله هست با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
زهرا_ام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 102 من امروز ازمون دادم البته فوق لیسانس دارم ...رشته دیگه امتحان دادم برای فوق محدد والا فقط زبان زدم ... ایشالا که قبولی من هم ازاد هم پیام نور زدم از اینورم تو استعداد درخشان ازاد شرکت کردم تا ببینم نتیجش بیاد چی میشه قبولم میکنن یا نه همون دانشگاه کارشناسی خودم درخواست زدم