2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز ازمون دادم

البته فوق لیسانس دارم ...رشته دیگه امتحان دادم برای فوق محدد

والا فقط زبان زدم...هم پیام نور زدم هم ازاد نمیدونم میرسونم یا نه

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
چرا سفید؟ارشد ک کنکورش اسونه راحت میشه دولتی قبول شد

رشته کارشناسیم ادبیات زبان بوده بعد تغییر گرایش دادم به آموزش زبان واسه همین سختمه و خیلیییییی کم خوندم چون قرار بود سال بعد بدم یهو تصمیمم عوض شد

چه رشته ای؟ 

هنر که خیلی سخت پذیرش میکنن خاک بر سرا، من با شرط معدل فرم پر کردم لیسانس با معدل ۱۷ و۴۷ صدم ، قبول نکردن نمیدونم دنبال نخبه مخبه هستن یا چی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

با استعداد درخشان نمیتونید برید؟؟

یکی از دوستانم پارسال سفید هم نه ولی کم زده بود قبول نشد البته معدلش پایینه

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
تو خودت قبول شدی؟  واقعا راحته؟

خیییییییلی،فقط سوالات سالای قبل و ی کم رفرنس بخونی حله

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
واقعا؟؟؟؟ 😖 ببین یه جور استرس گرفتم که نگمممم

استرس نگیر لطفا،

چ استرسی اخه،ی ازمونه دیگه،مثل بقیه ازمونا کلا خودتو بزن بی خیالی😊

ارشد نسبت ب کنکور سراسری خیلی ساده تره میگن توش سوالای تکراری زیادی با سالای پیش هست

بله هست

من امروز ازمون دادم البته فوق لیسانس دارم ...رشته دیگه امتحان دادم برای فوق محدد والا فقط زبان زدم ...

ایشالا که قبولی 

من هم ازاد هم پیام نور زدم از اینورم تو استعداد درخشان ازاد شرکت کردم تا ببینم نتیجش بیاد چی میشه قبولم میکنن یا نه 

همون دانشگاه کارشناسی خودم درخواست زدم