2777
2789
اتفاقا امروز نشستم ۲تا درسشو کنکور ۲سال قبلشو زدم که واقعا هیچ کدومو کامل بلد نبودم و همه سوالارو شک ...

چیه رشته تون

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونم بپرسم رشته تون چیه؟؟؟

نمیتونم بگم دوستم شرمنده...بخاطر مسایل امنیتی  

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
اموزش زبان انگلیسی

قبولی ۱۰۰ در ۱۰۰ ان شاالله

شک نکن

تو رشته ت هنره؟؟ چی خوندی کارشناسی؟  من گرافیک خوندم  درمورد پژوهش هنر اطلاعاتی داری؟ خو ...

منم گرافیک خوندم الان دبیرم همون رشته ی خودم.

برای ادامه تحصیل فرهنگیان حتما باید رشته مرتبط امتحان بدم لیستی داده اداره که توش رشته ها بودن من باید ارتباط تصویری بخونم، یعنی اینطوری گفتن از کارگزینی چون در غیر این صورت اجازه تحصیل نمیدن.رشته های هنری زیاده ولی همین پژوهش هنر میگن بهتره چون اکثراً کارای تحقیقی داره تا کار عملی اگه واحد آزاد قبول بشی شهریه اش هم نسبت به بقیه ی رشته ها کمتره و میگن دکتری هم داره این پژوهش هنر بقیه رشته های هنری ندارن گویا باید بری خارج بخوای دکترای مثلا گرافیک بگیری اینا اطلاعاتی هستن که دوستام و همکارام بهم دادن دیگه نقصی باشه نمیدونم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نمیتونم بگم دوستم شرمنده...بخاطر مسایل امنیتی    

😁😁😁😁👌

راحت باش

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
کلی مرسی از انرژی مثبتت❤

ان شاالله موفق میشی🌹🌹💕

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
قبولی ۱۰۰ در ۱۰۰ ان شاالله شک نکن

خدا از دهنت بشنوه 

میترسم از اینکه سوالارو شک داشته باشم اونوقت نمیدونم بزنم اون سوالو یا نزنم

بخاطر همین پرسیدم ک ببینم سفید بدم میتونم قبول شم یا نه

حق داری اره کلا تو ایران به هنر خیلی بها نمیدن متاسفانه

🌹🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️