فک کنم کرونا گرفته...اولش عرق میکرد خیلی بعدش بدن درد گرف بعد امروز همش بیحاله و ببخشید بیرون روی داره..منم باردارم...امروز پیشش رفتم همش ماسک زدم..میشه براش دعاکنین؟خیلی حالم بده😔ینی خوب میشه
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
من امروز رفتم پیشش بهش اب هویج دادم ولی بیحال بود فقط..دلم اتیش گرفت😔
اگه مشکوکه ای کاش پیشش نمیرفتین باردارین ب خاطر اون
نتونستم بخدا...۳روزه مریضه نمیزاشت برم امروز از استرس دیگ داشتم دیوونه میشدم هیچی مهم نبود برام..تازه۷هفتمه