2777
2789
عنوان

مامانم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
بله حتما ولی دارو بگیره

سیتی اسکن نداده رفته دکتز بهش چرک خشک کنو امپور تقویتیو اینا داده

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
شما نرو پیششون عزیزم..  اب هویج و میوه و سوپ براشون ببر.. داخل خونه اما نرو

نمیتونم بخدا😭😭😭😭😭نمیتونم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتونستم بخدا...۳روزه مریضه نمیزاشت برم امروز از استرس دیگ داشتم دیوونه میشدم هیچی مهم نبود برام..تاز ...

میدونم درک می کنم ولی شرایط خودتونم حساسه

ان شاء الله که کرونا نیست

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اگه بیحاله اکسیژن خون ش رو چک کنید

چک کرده بودن چیزی نگفتن

ن گلم هیچی خداروشکر..

هيچى نميشه عزيزم 

فقط ى دكتر برين حتما

اگ بيحال باشه سرم بزنه خيلى خوبه آمپول تقويتى هم بزنه تو سرم 

مايعاتم ك زياد بخوره 

آبميوه خوبه ولى آب از هر چيزى بهتره چون زياد بره دسشويى ويروس زودتر دفع ميشه چون عرق هم ميكنن نبايد بذارن آب بدنشون كم بشه

اگ بيرون روى داره از اين پودرا ك اسمشم يادم رفته براى همين بيرون رويه از داروخانه بگيرين حتما بخوره

اگر خدايى نكرده بدتر شد احساس تنگى نفس داشت بريد اسكن ريه بگيريد

حتى اونجا هم نگران نباشيد چون مامان خودمم هم ريه اش درگير شد 

اما داروهاش رو مرتب بخوره خوب ميشه زوده زود

نمیتونم بخدا😭😭😭😭😭نمیتونم

حق داری عزیزم.. کاملا درکت میکنم.. شما چون بارداری. و خدای نکرده اگه شما هم بگیری.. کسی نمیتونه ب مامانتون رسیدگی کنه.. پس مراقب خودت باش ک سالم باشی و روپا.. تا بتونی ب مامانت خدمت کنی

هيچى نميشه عزيزم  فقط ى دكتر برين حتما اگ بيحال باشه سرم بزنه خيلى خوبه آمپول تقويتى هم بزنه ...

مرسی عزیزم..لطفا دعا کن براش اسمش زهراس😔من ک از نگرانی جون تو تنم نیس...پارسالم پدرم گرفت ۲ماه مریض بود نمیدونی چ روزاییو داشتیم😔خدا برا هیچ کی نیاره

بی حالی و ضعف از عوارض کروناست . اگه اکسیژنشون خوبه ، سی تی هم درگیری ریه رو نشون نداده، پس نگران نب ...

اکسیژن خون گرفتن ولی چیزی نگفتن ولی سیتی نداده هنوز...دعاکن براش لطفا😔

حق داری عزیزم.. کاملا درکت میکنم.. شما چون بارداری. و خدای نکرده اگه شما هم بگیری.. کسی نمیتونه ب ما ...

همش ماسک زپم اونم بنده خدا ماسک داشت..برادرمم هست ۹ سالشه مشکله قلبی هم داره😔

نگفتن اکسیژنشون چنده؟

ن عزیزم چیزی نگفتن..مهمه؟

ن عزیزم چیزی نگفتن..مهمه؟

چون میگین بی حال هستن پرسیدم. اگه نگفتن اکسیژن مصرف کنن حتما سطح اکسیژن خونشون پایین نیومده. شربت لیمو عسل بگو بخورن. بخور سرکه سیب هم خیلی خوبه . و همچنین عنبر نسارا ... ما خانوادگی کرونا گرفتیم . البته داروی دکتر هم مصرف میکردیم ....عرق کاسنیو گلاب هم خیلی خوبه. اسفند هم زیاد دود کنن . صدقه هم بدین

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود