2777
2789
عنوان

مامانم😔😔😔

244 بازدید | 30 پست

فک کنم کرونا گرفته...اولش عرق میکرد خیلی بعدش بدن درد گرف بعد امروز همش بیحاله و ببخشید بیرون روی داره..منم باردارم...امروز پیشش رفتم همش ماسک زدم..میشه براش دعاکنین؟خیلی حالم بده😔ینی خوب میشه

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشكل خاصى نداره خدايى نكرده ديابت فشار خون؟

ن گلم هیچی خداروشکر..

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
اره خوب میشه مایعات و اب هویج زیاد بهش بدین

من امروز رفتم پیشش بهش اب هویج دادم ولی بیحال بود فقط..دلم اتیش گرفت😔

اگه مشکوکه ای کاش پیشش نمیرفتین باردارین ب خاطر اون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اگه مشکوکه ای کاش پیشش نمیرفتین باردارین ب خاطر اون

نتونستم بخدا...۳روزه مریضه نمیزاشت برم امروز از استرس دیگ داشتم دیوونه میشدم هیچی مهم نبود برام..تازه۷هفتمه