2777
2789
عنوان

بخور جوش شیرین , درمان کرونا

4135 بازدید | 15 پست

سلام..قصدم اطلاع رسانی است ..دوستم و کسانیکه باهاش در ارتباط بودن مبتلا ب کرونا ازنوع دلتا شدن..حتی مادرشون کارش ب بستری کشید ولی با مراجعه ب طب سنتی (اصیل) درمان شدن همگی..چن روز پیشم زن داداش خودم هم ک کرونا داشت با این درمان روپا شد کلا***۱_بخور جوش شیرین(شیمیایی نباشه)ب مدت دو سه دقیقه هر روز ..روزی دو سه بار(جوش شیرین سنتی از عطاری بگیرین مغازه دارها نوع شیمیایی شو دارن ) ...۲_حجامت ریه..۳_دمنوش عناب...ولی زنداداشم فقط با بخور خیلی بهتر شد,الانم فقط گرمیجات مثه چای زنجبیل دارچین میخوره

لطفا برا شفای پسر کوچولوم دعا کنید و صلوات بفرستید..ممنوون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بخور جوش، شیرین داغون میکنه داغون من أوائل که اومده بود مبتلا شدم همه گفتن بخور جوش، شیرین وقتی میگیری بخور رو اولش آره نفست باز میشه اما من الان 2ساله تنگی نفس امون مو بریده داغون شدم داغون روی همین بخور جوش شیرین کوفتی 

خدایا شکرت 🙏🏻
علائم کرونا دلتا چیه؟ ممنون میشم اطلاع بدیدبهم

تب 

ابریزش بینی

سردرد

بدن درد

خستگی 

از دست دادن حس بویایی و چشایی 

گلودرد 

سرفه 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
وای بخور جوش، شیرین داغون میکنه داغون من أوائل که اومده بود مبتلا شدم همه گفتن بخور جوش، شیرین وقتی ...

جوش شیرین سنتی,نه شیمیایی ک از سوپری ها تهیه میشه..شیمیایی ک همع میدونن مضره..بازم از مردن بهتره..تو این چن ماه دوتا از فامیل نزدیکم بخاطر کرونا فوت شدن

منم از عطاری خریدم عزیزم نه از سوپری 

اینجوری شنیدم ..انشاله ک نداشته باشه..ولی عطاری هم معتبر باید باشه جایی ک ما خرید میکنیم شاگرد استاد روازاده هستن 

ممنون عزیزم ازاطلاعات خوبی که دراختیار گذاشتید خیلی از بخور جوش شیرین برای درگیری ریه ازاطرافیان شن ...

خواهش میکنم گلم..زنداداشم هم استفاده کرد خیلی بهتر شد

تب  ابریزش بینی سردرد بدن درد خستگی  از دست دادن حس بویایی و چشایی  گلودرد  ...

بجز ازدست دادن حس بویایی وچشایی همه علائمو دوتاخواهرم خواهرزادم پسرمو شوهرم دارن یعنی کروناس؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................