2821
2789
عنوان

چیکار کنم😭

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

امسال انتخاب رشته دارم دوس داشتم گرافیک بخونم یجوری پشیمون شدم و هنرستان فنی حرفه ای بود که اینده ای توش ندیدم

الان میخام یک رشته اصلی رو با رشته هنر کنکور بدم

شایدم نظرم عوض شد و رو همون رشته اصلی متمرکز شدم چیزی معلوم نیس

معدل نهمم ۱۸/۷۳ شده تو کرونا خیلی پسرفت کردم و سال هشتم ۱۹/۹۳ و هفتم ۱۹/۶۳ شدم

علاقه ای به دروس حفظی ندارم فقد علاقه ندارم ولی تواناییشو دارم که حفظ کنم 

بشدت از تاریخ و جغرافیا بدم میاد

و ادمی نیستم که زود با کسی ارتباط برقرار کنم و خجالتی هستم از بچگیبرا همین فکر میکنم انسانی نمیتونم موفق شم

رشته تجربی نیاز داره خیلی خرخونی کنی و بتونی روزی دوازده ساعت بخونی و من فک میکنم توان انقدر خوندن و نترکیدن رو ندارم و فکر میکنم زده میشم

ریاضی علاقه زیادی دارم یکم هوش ریاضیمم بالاس ولی با توجه به سختی و بازار کار خرابش فک نمیکنم ادم موفقی شم

ترک تحصیل؟!😐😂

شما چیمیگید راجبم چیکار کنم😅

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انسانی به نظرم خیلی خوبه زیر شاخه های دانشگاه شم خوبه بازار کارشم خوبه 

میگن برای این رشته باید ادم اجتماعی باشی و بخوبی بتونی با اطرافیان ارتباط بر قرار کنی تو این کار صفرم بازم میتونم موفق شم؟😢

ببین چی میتونی بری یکی از آشناهامون با معدل ۱۹ و نیم تحربیش خط خورده انسانی الف اورده ریاضی ج 

ریاضی و تجربی ب خوردن و اولویت ریاضیم سوم بود تجربی ششم و انسانیم هشتم خط خوردگی نداشتم

برو هنرستان طراحی دوخت

به رشته نقاشی علاقه دارم ولی خب این هنرستان نداشت 

میخوام کتابای هنر رو بگیرم و کنار رشته اصلی بخونم تا هم مدرک این درسو بگیرم هم به دانشگاه هنر برم

2828
2791
2779
2792