2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

امسال انتخاب رشته دارم دوس داشتم گرافیک بخونم یجوری پشیمون شدم و هنرستان فنی حرفه ای بود که اینده ای توش ندیدم

الان میخام یک رشته اصلی رو با رشته هنر کنکور بدم

شایدم نظرم عوض شد و رو همون رشته اصلی متمرکز شدم چیزی معلوم نیس

معدل نهمم ۱۸/۷۳ شده تو کرونا خیلی پسرفت کردم و سال هشتم ۱۹/۹۳ و هفتم ۱۹/۶۳ شدم

علاقه ای به دروس حفظی ندارم فقد علاقه ندارم ولی تواناییشو دارم که حفظ کنم 

بشدت از تاریخ و جغرافیا بدم میاد

و ادمی نیستم که زود با کسی ارتباط برقرار کنم و خجالتی هستم از بچگیبرا همین فکر میکنم انسانی نمیتونم موفق شم

رشته تجربی نیاز داره خیلی خرخونی کنی و بتونی روزی دوازده ساعت بخونی و من فک میکنم توان انقدر خوندن و نترکیدن رو ندارم و فکر میکنم زده میشم

ریاضی علاقه زیادی دارم یکم هوش ریاضیمم بالاس ولی با توجه به سختی و بازار کار خرابش فک نمیکنم ادم موفقی شم

ترک تحصیل؟!😐😂

شما چیمیگید راجبم چیکار کنم😅

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

انسانی به نظرم خیلی خوبه زیر شاخه های دانشگاه شم خوبه بازار کارشم خوبه 

میگن برای این رشته باید ادم اجتماعی باشی و بخوبی بتونی با اطرافیان ارتباط بر قرار کنی تو این کار صفرم بازم میتونم موفق شم؟😢

ببین چی میتونی بری یکی از آشناهامون با معدل ۱۹ و نیم تحربیش خط خورده انسانی الف اورده ریاضی ج 

ریاضی و تجربی ب خوردن و اولویت ریاضیم سوم بود تجربی ششم و انسانیم هشتم خط خوردگی نداشتم

برو هنرستان طراحی دوخت

به رشته نقاشی علاقه دارم ولی خب این هنرستان نداشت 

میخوام کتابای هنر رو بگیرم و کنار رشته اصلی بخونم تا هم مدرک این درسو بگیرم هم به دانشگاه هنر برم