2777
2789
عنوان

چیکار کنم😭

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

امسال انتخاب رشته دارم دوس داشتم گرافیک بخونم یجوری پشیمون شدم و هنرستان فنی حرفه ای بود که اینده ای توش ندیدم

الان میخام یک رشته اصلی رو با رشته هنر کنکور بدم

شایدم نظرم عوض شد و رو همون رشته اصلی متمرکز شدم چیزی معلوم نیس

معدل نهمم ۱۸/۷۳ شده تو کرونا خیلی پسرفت کردم و سال هشتم ۱۹/۹۳ و هفتم ۱۹/۶۳ شدم

علاقه ای به دروس حفظی ندارم فقد علاقه ندارم ولی تواناییشو دارم که حفظ کنم 

بشدت از تاریخ و جغرافیا بدم میاد

و ادمی نیستم که زود با کسی ارتباط برقرار کنم و خجالتی هستم از بچگیبرا همین فکر میکنم انسانی نمیتونم موفق شم

رشته تجربی نیاز داره خیلی خرخونی کنی و بتونی روزی دوازده ساعت بخونی و من فک میکنم توان انقدر خوندن و نترکیدن رو ندارم و فکر میکنم زده میشم

ریاضی علاقه زیادی دارم یکم هوش ریاضیمم بالاس ولی با توجه به سختی و بازار کار خرابش فک نمیکنم ادم موفقی شم

ترک تحصیل؟!😐😂

شما چیمیگید راجبم چیکار کنم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی به نظرم خیلی خوبه زیر شاخه های دانشگاه شم خوبه بازار کارشم خوبه 

میگن برای این رشته باید ادم اجتماعی باشی و بخوبی بتونی با اطرافیان ارتباط بر قرار کنی تو این کار صفرم بازم میتونم موفق شم؟😢

ببین چی میتونی بری یکی از آشناهامون با معدل ۱۹ و نیم تحربیش خط خورده انسانی الف اورده ریاضی ج 

ریاضی و تجربی ب خوردن و اولویت ریاضیم سوم بود تجربی ششم و انسانیم هشتم خط خوردگی نداشتم

برو هنرستان طراحی دوخت

به رشته نقاشی علاقه دارم ولی خب این هنرستان نداشت 

میخوام کتابای هنر رو بگیرم و کنار رشته اصلی بخونم تا هم مدرک این درسو بگیرم هم به دانشگاه هنر برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز