2777
2789

یه هفته پیش شلوار بگی گرفتم

مادربزرگم خونه ی ما زندگی میکنه 

برگشته میگه این چیه تنته

من ارزوهام بخاطر فکرای این به فنا رفت 

گرفتم شستمش که خشک شد بزارم تو کمد دیدم اصلا نیست گرفته قایم کرد که من نپوشم

زن داییم خونمون بود بهش گفتم بره بهش بگه 

مادرم میاد میگه این شلوارو بدیم ب زنداییم

چرا مثلا؟

من ادم نیستم؟

امشب میخان برن نمیدونم چجوری باهاشون برخورد کنم 

خسته شدم تو زندگیم همش دخالت میکنن حتی تو لباس پوشیدنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه دخالت نده بزار حد و حدودشون روبدونن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
واا مگه بگی چیه  بگو بدین شلوارمو من جات بودم شلوار بعدیمو بگی پاره موره میگرفتم 😏😏😌

نمیدونم اصلا زورم بهشون نمیرسه خسته شدم هروز گریه میکنم از دستشون خونه نشین شدم با این افکار قدیمی

مامانم البته خوبه مادربزرگم اذیتم میکنه با این افکارش

بعضی چیزا قدیمیش بهتره ها

من تو این سن دوست دارم رو مُد باشم مگ زندگی دوران قدیمه الان همچی عوض شده جز افکار اینا

بخدا همین افکارشون باعث شد من ۱ ساله خونم بعد چند سال ی شلوار گرفتم دلمو بهش خوش کنم

نمیدونم اصلا زورم بهشون نمیرسه خسته شدم هروز گریه میکنم از دستشون خونه نشین شدم با این افکار قدیمی ...

من حالا بر عکسم مامانم گیره مامان بزرگم مدرن فکر میکنه البته من حرف مامانمم به هیچ جام نیست کار خودمو میکنم چند بار که تو روشون واستی متوجه میشن نباید تو کارات دخالت کنن

من یه بار شلوار سفید پوشیدم زیر مانتو فقط یه وجب پیدا بود آبرو و حیثیتم رو خواهرم برد الان برو ببین ...

دقیقا 

بقیه نوه هاش تا ۱۲ شب بیرونن من ی ساعت بخام برم بیرون کلی تهمت میزنه

دلم پر از درده

زمانی که مادربزرگم خونه ما بود همین مشکلو داشتم یادمه دوماه محرم و صفر باید قایمکی موهامونو شونه می ...

خیلی ادم بهش بر میخوره مخصوصا اونجایی ک نمیتونی زیاد باهاشون دهن ب دهن شی

2790
2778
2791
2779
2792