2821
2789
عنوان

یه دقه بیاین 😑😑😑😑😑😑😑😑

207 بازدید | 25 پست

من ی دوست داشتم خیلی باهام صمیمی بودیم ۲۴ساعت باهم حرف میزدیم تا اینکه یکی شمارش ازم خاست من از اون پرسیدم چیکارش داری گفت این موضوع من نمیخاسم ب دوسم بگم ناراحت شه ...اصرار کرد بگو حالا ک گفتم بلاکم کرد بدون اینکه باهام حرف بزنه اخه تقصیر من چی بوده؟من فقط حرف اونه ب دوسم گفتم همجا بلاکم کرد خیلی ناراحتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی واضح توضیح ندادی

ی ادم کار دوسم داشت نمیدونسم کارش چیه تاینکه ازش پرسیدم تا ی موضوعی نمیشه  بگمش....حالا نمیخاسم ب دوسم بگم ناراحت شه اصرار کرد بگو حالا ک گفتم بلاکم کرد 

چی‌گفتی‌مگه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ی ادم کار دوسم داشت نمیدونسم کارش چیه تاینکه ازش پرسیدم تا ی موضوعی نمیشه  بگمش....حالا نمیخاسم ...

چه موضوعی بود؟

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

نمیشه بگمش😑😑😑

بهش پیام بده دلایلتو بگو و سو تفاهمات رو رفع کن

اگه قبول کرد که هیچ

اگه قبول نکرد و همچنان بلاکت کرد ،توام بلاکش کن و قهر کن 

شیرومه ، شیر اشکنا ، شیروم ره وه بیشه 💔بیشنه تش بزنین ، تر و خشک با ریشه ، دای تر و خشک با ریشه 💔

2790
2823
2791
2779
2792