2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین 😑😑😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست

اسی اصلا خودتو دست پایین نگیر

فک کرده کیه که بلاکت کرده🙄!!!! 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیام بده دلایلتو بگو و سو تفاهمات رو رفع کن اگه قبول کرد که هیچ اگه قبول نکرد و همچنان بلاکت ک ...

هرچی توضیح دادم با هر خطی پیام دادم دوستمم فرستادم همه رو بلاک کرد حتی دوستمو

هرچی توضیح دادم با هر خطی پیام دادم دوستمم فرستادم همه رو بلاک کرد حتی دوستمو

پس مشکل خودشه

بیخیال

بیشتر از این بهش بها نده لطفا 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

شايدفكركرده شمابااون ياروغيبتشوكردين🤔🤔🤔

نه من پشت خودش بودم قبل از اینکه بهش بگم اون ادم چی گفته .....بهش گفتم نرم این ادمو بکشم بنظرت این حرفو زده بهت گفتم اصرار نکن چی گفته نمیتونم بهت بگم تا ک قهر کرد مجبور شدم بگم بهش😑

به این کار نداشته باش 24ساعته باهم بودین.یه اتفاقایی میفته که میشه چالش تو اون اتفاقا آدم طرف مقابلشو میشناسه.

1-طبق تجربم وقتی آدم پیغام بد کسی رو میگه به جای اینکه یقه اونو بگیرن دق دلی رو سر پیغام رسان خالی میکنن،هیچوقت پیغام رسان کسی نباش.

2-بازهم طبق همون تجربم دوستت میتونست فقط ناراحت باشه نه اینکه از همه طرف بلاکت کنه.روی دوستی همچین آدمی حساب نکن 

به این کار نداشته باش 24ساعته باهم بودین.یه اتفاقایی میفته که میشه چالش تو اون اتفاقا آدم طرف مقابلش ...

تو خیلی خوب گفتی .شاید اصن دلش نخاد باهام باشه همینطور نی؟

تو خیلی خوب گفتی .شاید اصن دلش نخاد باهام باشه همینطور نی؟

الان که این جور نشون میده ولی بعدها هم اگه آشتی کردین فرد قابل اعتمادی نیس.شما تاحالا روی خوبشو دیده بودی،وقت عصبانیتش رو ندیده بودی