2777
2789

بچه ها ی سوال برام پیش اومده با توجه ب اینکه چن تاپیک اینجوری خوندم .. اون مردای ک وضع مالیشون خوب نیس یا کمه بیشتر پسر دوست هستن بعد اونای ک وضع مالیشون خوبه بیشتر میگن دختر .. چجوریاس .. خدا هرچی بده اون خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من خیلی پسر دوست بود ولی الان دوتا دختر داره دختراش تمام زندگیشن هر روز زنگ میزنه یه ساعت فقط ...

شوهر منم دخترای خودمو دوست داره و کلاس میبره میاره کادو روز دختر میخره سوپرایز میکنه اما میگه از خودم فقط پسر 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
دوتا دختر دارم  این سومیه علاعماش مثله اون دوتاست تهوع صبحگاهی هم دادم ی ماهو نیمم

منم۳تادارم علائمم مثل دخترمه اینا مهم نیست علائما اصل جنسیت نیست نذرکن اسمشوبزاری محمد من نذرکردم اسمشوبزارمحمدمهدی اگه پسربشه مطمئنم نذرمحمد رد نمیشه تومفاتیح هست انجام بده ان شاءالله هم من هم توپسرمیشه

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲

عزیزم وقتی بچه دنیا بیاد همچین خدا مهرشو به دل پدر مادر میندازه که جنسیت فراموش میشه

خودم دخترم ده سالشه ویه پسر سه ماهه هم دارم

تا موقعی که سونو رفتم واسه بچهدومم نمیدونستم شوهرم پسر دوست دارهتو این مدت هم که دخترم تک بود خداروشکر واقعا پدر نمونه ای واسش بود و هیچ جذکم نذاشت واسش

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
بچه ها ی سوال برام پیش اومده با توجه ب اینکه چن تاپیک اینجوری خوندم .. اون مردای ک وضع مالیشون خوب ن ...

چون اکثر مردعای پولدار دنیا دیده ان و یا تحصیلکرده پس شعورشون بیشتر هست 😊

اره طرف مایکی بچشدخترمیشه مرخص شدنی مرده بغل سطل بچه روازبغل زنش میگیره پرت میکنه سطل اشغال دست زنشو ...

الهی بمیرم‌ بگو خوب حداقل میدادی به کسی که بچدار نمیشه .چه ادمهایی پیدا میشن .انگار عصر قبل از اسلامه که دختر زنده بگور میکردن.اینا چطور اسم خدا رو توذهنشون میارن

اره طرف مایکی بچشدخترمیشه مرخص شدنی مرده بغل سطل بچه روازبغل زنش میگیره پرت میکنه سطل اشغال دست زنشو ...

یعنی تف به روی اون مادر واقعا درک نمیکنم یعنی مادره برنگشته دنبال بچش خدا به کیا بچه میده 

دیگه اوون روانی بوده😂😂😂

ازطریق دوربین و پرونده پیداش میکنن حالابچه اولشم بوده میگم نکنه پدرشوهرمن بوده اخه کلایه دخترداره۸تاپسراون یه دختربیادخونش باگریه برمیگرده 

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
خوب داشته باشی .امیدوارم با دخترات‌خوب رفتار کنه وگرنه براشون یه پس اندهز جور کن تا به سن۱۸ رسیدن مس ...

ن با دخترام اینقدر خوبه که با هم جورن ولی میگه از سر خودم پسر میخام

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
خوب عکس العمل شوهرت چی بود 

خب همه مردا پسر دوستن....مادرا هم دختر دوست....

بلخره بدنیا بیاد شاید تغییر کنه ...فقط سالم و صالح باشه ...عاقبت بخیر و نام آور....گاهی ی دختر ب صدتا پسر می ارزه....من نمیدونم شوهرتون چجوری واقعا نمیشه گفت درست میشه یانه شاید خودتون بتونید حدس بزنید