2777
2789
اره شوهر من هست ولی حمایتم میکنه جلو کسی چیزی نمیگه و میگه بچمو میخام ولی با خودم که هست میگه پسر می ...

خوب بگه‌دوست ندارم یعنی انقدر ادم بدیه که اگر بچه شد دختر تحویلش نگیره پس بچه بیچاره بره کجا زندگی کنه

نه بزار دنیا بیاد میبینی دختر چقد خودشو عزیز می‌کنه دخترا نود درصدشون شدیداً بابایی هستن

کلن چون خیلی غیرتیه میترسه دختر بیاد و کاری کنه غیرتش بر بخوره و گند بزنه 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بگه‌دوست ندارم یعنی انقدر ادم بدیه که اگر بچه شد دختر تحویلش نگیره پس بچه بیچاره بره کجا زندگی ک ...

دوتا دختر من دارم این بارداری سومه ولی دوتا دخترم از شوهر سابقمه 

خوب بگه‌دوست ندارم یعنی انقدر ادم بدیه که اگر بچه شد دختر تحویلش نگیره پس بچه بیچاره بره کجا زندگی ک ...

اره طرف مایکی بچشدخترمیشه مرخص شدنی مرده بغل سطل بچه روازبغل زنش میگیره پرت میکنه سطل اشغال دست زنشوبه زورمیکشه میبره نظافتچی بیمارستان وقتی داشته حیاط تمیزمیکرده میبینه داخل سطل یهپتوهست برمیداره میبینه بچه داخلشه فقط ازسرما یخ زده مرده زمستون بوده

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
دوتا دختر من دارم این بارداری سومه ولی دوتا دخترم از شوهر سابقمه 

خوب داشته باشی .امیدوارم با دخترات‌خوب رفتار کنه وگرنه براشون یه پس اندهز جور کن تا به سن۱۸ رسیدن مستقلشون کن از دست این مرد

وای ینی من هرررررکیو میبینم اطرافیانمون امسال پسر دارن هممممشون حدودنزدیک هشت نفراز اقواممون باردارن یا تازگی زایمان کردن هممشونم‌پسر...فقط من بینشون دختر دارم.🤭😁

تازه منم فکر میکردم‌پسر دارم چون تمام علایمم به پسرا میخورد..اطرافیانم میگفتن انگارپسر حامله ای ولی اشتباه میکردن

بدت نیاد انشاالله پسرهم گیرت میاد اما بااین فکرش بنظرم تخم وترکش همش دختره

ن از ازدواج قبلیش دوتا پسر داره که همش دورشون میگرده کلن پسریه از منم که دختر بیاره میخوره تو ذوقش

واقعن خوشبحالت منم از خدا میخام مهر دخترمو به دل شوهرم بندازه شدید پسریه ها

برادر من خیلی پسر دوست بود ولی الان دوتا دختر داره دختراش تمام زندگیشن هر روز زنگ میزنه یه ساعت فقط با دختراش حرف میزنه روز زن برای دختراشم کادو میخره میگه با دنیا عوضشون نمیکنم