2777
2789
چون اکثر مردعای پولدار دنیا دیده ان و یا تحصیلکرده پس شعورشون بیشتر هست 😊

ن خب اینطورام نیس مردای هم هس ک سواد درست حسابی ندارن ولی از بس کار کردن پولدار شدن یا زندگیشون خوب میچرخه .. ولی اونای ک من اطرافم دیدم وضعشون تعریفی نداره اتفاقن بمه هاشون پسر شدن و اونای ک وضعشون خوبه دختردارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره طرف مایکی بچشدخترمیشه مرخص شدنی مرده بغل سطل بچه روازبغل زنش میگیره پرت میکنه سطل اشغال دست زنشو ...

الهی بمیرم خدا لعنتش کنه ن این اینطوری نیست خیلی تعصب داره رو بچهاش فقط پسر دوسته  ولی دخترم باشه کسی حق نداره چیزی بگه بهش میکشتش ولی تو دلن پسر میخاد 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
ن با دخترام اینقدر خوبه که با هم جورن ولی میگه از سر خودم پسر میخام

کاش تو که میدونستی اینجوریه رژیم‌پسر قبل بارداری گرفته بودی .حالا هم صبر کن‌شاید پسر شد اصلا علامت ایناهمش الکی من علامتهام پسر بود ولی بچه‌ام دختر.

بابای من عاشق دختره از وقتی من بچه بودم می گفت : یه تار موی  شما رو به صد تا پسر نمی دم حالا من داداش هم دارم 

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
خب همه مردا پسر دوستن....مادرا هم دختر دوست.... بلخره بدنیا بیاد شاید تغییر کنه ...فقط سالم و صالح ...

نمیدونم به خدا ولی پسرای ازدواج قبلیشو اینقدر میخاد کسی تو نمیتونه بهشون بگه دختر منم بیاد همینه ولی ته دلن  ن تازه کاریم برا دختر نمیکنه مثلن فلان کلاس هنری یا هر امکانات میگه اخرش میشه زن مردم پسر از خوده 

ن خب اینطورام نیس مردای هم هس ک سواد درست حسابی ندارن ولی از بس کار کردن پولدار شدن یا زندگیشون خوب ...

من قبل ازدواج از مردانی که پسر دوست بودن متوجه شدم عمیقا زن دوست هم نیستن و به زن به چشم همون‌زن زندکی نگاه میکنن ، نه یار و نه رفیق نه عشق 

و پاش بیفته اهل خیانتم هستن چون خودشونو جنس برتر میدونن

حس تهوعی دارم به این جور مردها ، حتی از زنانی که پسر دوستن شدید بدم میادد، کلا ادم باشعور و انسان جنسیت براش مهم نیست  ، والا پیامبر خدا هم دختر دار شد تا به این جاهلا بفهمونه و نسلش از همون دختر ادامه پیدا کرد 

ولی جاهلیت همچنان ادامه داره 😐😐

بزوربرده وقتی کشون کشون چجوری برگرده میگم کاش سقط میکردوقتی فهمیددختره حداقل اینجوری نمیشد ولی پدر م ...

درک نمیکنم یعنی چی چجوری برگرده من اینقد تعصب دارم مطمئنم که اگه شوهرم به بچه هام چپ نگاه کنه مرگ موش میریزم توی غذاش 😊توی این قتل اون مادرهم مقصره میتونست زنگ بزنه به یکی خبر بده میتونست دادو هوار کنه هیچ توجیحی نداره 

کاش تو که میدونستی اینجوریه رژیم‌پسر قبل بارداری گرفته بودی .حالا هم صبر کن‌شاید پسر شد اصلا علامت ا ...

رزیم گرفتیم روز تخمک گداریم اقدام کردم ولی مثله سر دخترام علاعم دارم مخصوصا تهوع صبحگاهی که از علاعم دختره

نمیدونم به خدا ولی پسرای ازدواج قبلیشو اینقدر میخاد کسی تو نمیتونه بهشون بگه دختر منم بیاد همینه ولی ...

والا اون‌پسر بیشتر مال مردم‌میشه تا دختر...الان که دیگه پسرا شوهر میکنن میرن...ن دخترا

من قبل ازدواج از مردانی که پسر دوست بودن متوجه شدم عمیقا زن دوست هم نیستن و به زن به چشم همون‌زن زند ...

اره واقعن .. برای من ک اصلا فرقی نداره کاش دید همه اینجور بشه ... شاید یکی ی جنسو داسته باشه دوس داشته باشه جنس دیگه شم داشته باشه ک اون بحثش جداس ولی اگه هردو ی جنس شدن باید خداروشکر کنن چون خدا اینطور صلاح دونسته .

شوهر من پسر دوسته ولی دوست داشت اولی دختر باشه دومی پسر ک دومی دختر شد چند روز پکر شد بعد الان بچم بچم میکنه البته هنوز دنیا نیومده اینقد پسر دوست نیست دیگه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی