2777
2789
عنوان

میخوام امروز ثبت بشه واسه آینده 😔

264 بازدید | 10 پست

در واقع باید دیروز رو ثبتش کنم از ناراحتی حال نداشتم بیام تاپیک بزنم خلاصه

دیروز ۱۴۰۰/۵/۶ برای اولین بار بعد از ۳ سالو ۸ ماه قهر کردم اومدم خونه بابام😔 دیگه صبرم لبریز شده بود خیلی تحمل کردم و چیزی نگفتم خیلی 

معلوم نیست زندگیم به کجا ختم میشه زندگیم رو هواست الان دقیقا همسر جان که اس داده سرم بره دنبالت نمیام و برای دومین بار هم اینترنتی ثبت نام کرده واسه طلاق بار اول گفت میخواستم بترسونمت ولی اینبار .....

شاید شاید بعد ها دوباره برگردم پیشش اونم شاید ولی الان نوبت منه من میخوام بترسونمش اگه واقعا دوسم داره میتونه خیلی راحت بخاطر من دست بزنشو فراموش کنه و ادامه نده  اینو نوشتم که یادم بمونه که چقد سختی کشیدم چقد صبر کردم چقدر گفتم نکن من دوست دارم زندگیمون رو خراب نکن چقدر گفتم چقدر گفتم 😔😔💔

اگه بعد ها برگشتم و خدا بهم بچه داد میخوام این تاپیک رو داشته باشمش میخوام ببینم بدتر میشه یا بهتر 

ولی اگر کارم به جدایی کشید که احتمالش خیلی زیاده میخوام یادم باشه زندانی وقتی آزاد بشه دلتنگ زندان بانش میشه ولی میگذره چند وقتی که گریه کردم یادم میره و یادم میمونه که منی که فقط ۱۹ سالمه بخاطرش خیلی صبر کردم و سختی کشیدم و زجر دیدم هیچ کس ارزششو نداره که بخوام بخاطرش حال دلم خراب شه چه شبهایی که با گریه های من صبح شدن چه شبهایی که زجه زدم و التماسش کردم ولی گذشت قبلا با دلم پیش میرفتم الان با عقلم   امروز ۱۴۰۰/۵/۷واسه همیشه میخوام یادم بمونه 💔😔

دوستان نظر نمیخوام که بیاین بگین چرا موندی و فلان و اینا اینو فقط واسه دل خودم نوشتم 

امیدوارم هرچی صلاحه برات پیش بیاد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌گم چرا موندی چون درکت میکنم،منم تو شرایط سخت بودم و موندم. ولی وقتی اون درخواست طلاق داده راحت ...

همچین راحتم مهریه نمیدن. دوست من بعد از دوسال دوندگی توی دادگاه‌ها تازه داره ماهی سه میلیون میگیره. شوهرم وکیله و درآمد بالا داره ولی مهریشو کامل نداد. درحالیکه فقط دوازده تا سکه بود. اون دوتا بچه هم داره که پیش دوستم موندن. حالا فقط نفقه ی بچه ها رو میگیره با ماهی سه میلیون مهریه و خیلی سختشه خونه ی باباشه. ولی ایشون بچه نداره بازم راحت تره. با بچه طلاق وحشتناک میشه😣

میدونی فقط یه نصیحت برات دارم این عاشقانه هارو بریز دور

نه هر زندانی لعنت میفرسته به زندانبانش

اون بچه ای که اسمشو آوردی هیچوقت بهش فکرم نکن 

تو زندگی که داری کتک میخوری و شاد نیستی و مدام با طلاق تهدید میشی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
همچین راحتم مهریه نمیدن. دوست من بعد از دوسال دوندگی توی دادگاه‌ها تازه داره ماهی سه میلیون میگیره. ...

وای چقدر سخته پس،من فک کردم همینکه مرد درخواست طلاق کنه مهریه رو راحت می‌تونه بگیره زن.

بعد گفتی بچهات پیش دوستته؟

وای چقدر سخته پس،من فک کردم همینکه مرد درخواست طلاق کنه مهریه رو راحت می‌تونه بگیره زن. بعد گفتی ...

آره عزیزم بچه ها خودشون خواستن پیش مامانشون باشن چون دخترن و به سن تکلیف رسیدن. ولی دوستم پوستش کنده شد توی این دادگاه‌ها. با اینکه شوهرش خودش درخواست طلاق داده بود