2777
2789
عنوان

ابروم

108 بازدید | 15 پست

سلام من 18 سالمه و خونمون داخل یه شهرکه که حدودا همه همو میشناسیم من با دوتا پسر رل زدم و کات کردم و بعضی از پسرای شهرکمون فهمیدن میخام بدونم  آبروم رفته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه با خودت تصمیم بگیر سنگین رنگین رفتار کنی ، دیگه کاریشم نمیشه کرد ، فقط زمان میتونه حل کنه ، کاری دیگه میتونی مگه انجام بدی

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
داخل روی مردم هم سر و وضعم سنگینه هفته ای یبار میرم بیرون اونم با مامانم  

بنظرم زمان میتونه حل کنه ، دهن مردم و نمیشه بست متاسفانه ، به علایقت به هدفات به ادامه تحصیلت و این چیزا تمرکز کن ، ادما یه برهه بخاطر سن پایبنشون ممکنه از این خطاها انجام بدن ، ولی درس بگیر و محیط کوچیکه واقعا کاری نمیشه کرد☹

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
بنظرم زمتن میتونه حل کنه ، دهن مردم و نمیشه بست متاسفانه ، به علایقت به هدفات به ادامه تحصیلت و این ...

منم دارم برا کنکور میخونم و سعی میکنم همه چیز اوکی بشه اما باز دلم اروم نمیگیرخ

منم دارم برا کنکور میخونم و سعی میکنم همه چیز اوکی بشه اما باز دلم اروم نمیگیرخ

اگه به این چیزا فکر کنی کاری که از عهدت بر نمیاد ، بی خودی ذهنتو فقط درگیر میکنی ، از هدفای اصلیت دور میمونی ، الان رو کنکورت تمرکز کن بری دانشگاه محیط بزرگتر ، ولی هر تصمیمی تو زندگیت گرفتی سعی کن با فکر درست بری جلو