2777
2789
عنوان

ابروم

108 بازدید | 15 پست

سلام من 18 سالمه و خونمون داخل یه شهرکه که حدودا همه همو میشناسیم من با دوتا پسر رل زدم و کات کردم و بعضی از پسرای شهرکمون فهمیدن میخام بدونم  آبروم رفته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگه با خودت تصمیم بگیر سنگین رنگین رفتار کنی ، دیگه کاریشم نمیشه کرد ، فقط زمان میتونه حل کنه ، کاری دیگه میتونی مگه انجام بدی

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
داخل روی مردم هم سر و وضعم سنگینه هفته ای یبار میرم بیرون اونم با مامانم  

بنظرم زمان میتونه حل کنه ، دهن مردم و نمیشه بست متاسفانه ، به علایقت به هدفات به ادامه تحصیلت و این چیزا تمرکز کن ، ادما یه برهه بخاطر سن پایبنشون ممکنه از این خطاها انجام بدن ، ولی درس بگیر و محیط کوچیکه واقعا کاری نمیشه کرد☹

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
بنظرم زمتن میتونه حل کنه ، دهن مردم و نمیشه بست متاسفانه ، به علایقت به هدفات به ادامه تحصیلت و این ...

منم دارم برا کنکور میخونم و سعی میکنم همه چیز اوکی بشه اما باز دلم اروم نمیگیرخ

منم دارم برا کنکور میخونم و سعی میکنم همه چیز اوکی بشه اما باز دلم اروم نمیگیرخ

اگه به این چیزا فکر کنی کاری که از عهدت بر نمیاد ، بی خودی ذهنتو فقط درگیر میکنی ، از هدفای اصلیت دور میمونی ، الان رو کنکورت تمرکز کن بری دانشگاه محیط بزرگتر ، ولی هر تصمیمی تو زندگیت گرفتی سعی کن با فکر درست بری جلو