کارپت مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست آخ انقد بدم میاد تو این مدت هر مشکلی داشته باشی میگن کرونا برو حالا یه تست بدهانگار قبلا هیچیمون نمیشد و همه مریضی ها بعد کرونا پیدا شده من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته..... 1400/05/07 | 00:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 من تیروییدم رو جراحی کردم میشه این باعث بشه من بدنم ضعیف باشه وبه راحتی کرونا بگیرم باور میکن این مد ... خیلی تاثیر داره اگه ید درمانی هم کردیدمن هاشیموتو دارم خودمپرستار نیستم راستیدر حد سرم و امپول و کمکهای اولیه سرم میشه من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
naiyyr عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 8438 خیلی تاثیر داره اگه ید درمانی هم کردید من هاشیموتو دارم خودم پرستار نیستم راستی در حد سرم و امپول ... منم هاشیموتو بودم ندول هام بزرگ شده بودن دگتر گفت عمل کنی بهتره ولی خوش خیم بود ید درمانی هم لازم نیود اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 منم هاشیموتو بودم نودل هام بزرگ شده بودن دگتر گفت عمل کنی بهتره ولی خوش خیم بود ید ... تو ظاهرتون هم مشخص بود ورم ندول ها؟؟ من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
naiyyr عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 8438 تو ظاهرتون هم مشخص بود ورم ندول ها؟؟ معلوم بود اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7257 معلوم بود من دلم میخواد برم سونوولی دکتر تجویز نکرده تا حالاعدد تیروییدم بالاس من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....