2777
2789
عنوان

کرونا

128 بازدید | 19 پست

آخ انقد بدم میاد تو این مدت هر مشکلی داشته باشی میگن کرونا 

برو حالا یه تست بده

انگار قبلا هیچیمون نمیشد و همه مریضی ها بعد کرونا پیدا شده

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این دو سال دو بار مریض شدم دوبارشم کرونا بوده دیگه خودمم میفهمم که هرد ردی داشتم باید بگم کرونا گرفتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من این دو سال دو بار مریض شدم دوبارشم کرونا بوده دیگه خودمم میفهمم که هرد ردی داشتم باید بگم کرونا گ ...

چرا خب

منم خیلی دردا داشتم ولی هیچ وقت دکتر هم نرفتم

اگه سردرد داشتم یا کم ابی بود یا کم خوابی

حتی تنگی نفس هم داشتم بعد دیدم غذا تیروییدم ورم کرده

سرماخوردگی هم که خیلی عادیه

بیماری ها یعنی قبلا نبودن کرونا منسا همشونه

خب آخه مثلا درد کلیه چه ربطی داره بهش یا مثلا کتف درد

بعضیا به کلیه میزنه یا گوارش یا ریه بار اولم همش کتفم درد میکرد همش مالش میدادم فکر میکردم از خستگیه  بی حال شدم خودم رفتم دکتر گفتم کرونا گرفتم حدسم درست بود  این بارم علایم سرماخوردکی بود وخلط هم داشتم بازم مثبت شدم وانکار نکردم با اینکه بچه ها م میگفتن مامان عادت کردی یگی کرونا دارم حدسم درست بود

چرا خب منم خیلی دردا داشتم ولی هیچ وقت دکتر هم نرفتم اگه سردرد داشتم یا کم ابی بود یا کم خوابی حت ...

وقتی همه علایم رو باهم داشتیم خب معلومه کروناس سردرد خستگی سرفه کمی تب لرز ...... وقتی چند روزم ادامه داره همینه دیگه کم ابی زود بر طرف میشه 

چرا خب منم خیلی دردا داشتم ولی هیچ وقت دکتر هم نرفتم اگه سردرد داشتم یا کم ابی بود یا کم خوابی حت ...

باور میکنید این مدت کرونا نه سرما خوردیم نه الرژیمون عود کرده   کرونا خودش همه رو حریفه 

باور میکنید این مدت کرونا نه سرما خوردیم نه الرژیمون عود کرده   کرونا خودش همه رو حریفه&nb ...

من نگرفتم هنوز

شاید چون بهش فکر نمیکنم

خب آخه مثلا درد کلیه چه ربطی داره بهش یا مثلا کتف درد

ماد شوهرم رفت برا انژیو همونجا کرونایی شد ولی خواهر شوهرم آسم داشت ناراحتی قلبی داشت وهمیشه ریه اش اب میاورد  بار اخر ریه اش مشکل پیدا کرد فک کردن کروناس بردنش بخش کرونایی هر چی بچه هاش گفتن مادرمون ریه نداره همیشه اینجور بوده گوش نکردن تستش منفی شد بردنش یه بخش دیگه  ولی همون چند روز کنار کرونایی ها بود وکرونایی شد وتموم خدا بیامرزشد 

من نگرفتم هنوز شاید چون بهش فکر نمیکنم

الحمدلله نگرفتی.؟ شایدم دور وبرت کرونایی نبوده   وگرنه به راحتی مبتلا میکنه باور نمیکنی بار اول من از خونه بیرون نمیرفتن همش پشت پنجره بودم ولی از پسرم کرفتم خیلی عصبی شدم چرا گرفتم 

الحمدلله نگرفتی.؟ شایدم دور وبرت کرونایی نبوده   وگرنه به راحتی مبتلا میکنه باور نمیکنی با ...

همه خانواده خودم و  همسرم گرفتن

من هم پرستار همسرم و مادرش بودم در حد غذا بردن و تعویض سرن

البته برادم تستاش منفی بود همیشه ولی علائم داشت

کلا درگیرش نیستم بهش فکر نمیکنم

همه خانواده خودم و  همسرم گرفتن من هم پرستار همسرم و مادرش بودم در حد غذا بردن و تعویض سرن ال ...

اره خب ترس برادر مرگه  حالا که پرستاری قرص مداکسن برام نوشته ولی نمیدونم روزی چند تا بخورم میتونی شما بگین 

همه خانواده خودم و  همسرم گرفتن من هم پرستار همسرم و مادرش بودم در حد غذا بردن و تعویض سرن ال ...

من تیروییدم رو جراحی کردم میشه این باعث بشه من بدنم ضعیف باشه وبه راحتی کرونا بگیرم باور میکن این مدت ۱ بار فقط مهمونی جمعیتی  ۱۵ نفره رفتم   همش خونه بودم غیراز کارای پزشکی