2789

آره😭😭😭😭😭😭اشتباه محض میکنننننننن مردم رو بیشتر از این محدود میکننننننننننننننننن بی.......

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شما فکر کن تمام سایت های وزارتخانه ها و سازمان ها و شرکت ها تو گوگل قابل دسترسیه.

این کارو کنن کار مملکت کلا زمین میمونه 

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

چرته اگر نتا رو قطع کنن کی میخواد بهشون پول بده ( ما در ماهش ۱۰۰ تومن می‌دیم نت ) اگر نت قطع بشه کی میخواد بهشون پول بده 😼😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
الان توهم میترکی خدا لعنتشون کنه فقط.. فکر این بدبخت ها نیستن درامدشون از اینستاس

اصن با این وضع کرونا ببندن مردم چ غلطی بکنن کسب و کارشون چیکار نون شبشون چیکار

مجلس هم اکنون😂😂

چقدرم خوشحالن😑😑😑😑

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
چرته اگر نتا رو قطع کنن کی میخواد بهشون پول بده ( ما در ماهش ۱۰۰ تومن می‌دیم نت ) اگر نت قطع بشه کی ...

اصلا خود مسئولین مملکت یه چیز میشه تو اینستا پست میذارن واسه همه مردم دنیا.

تو روبیکا که نمیشه واسه کل جهان پست گذاشت

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌