آره😭😭😭😭😭😭اشتباه محض میکنننننننن مردم رو بیشتر از این محدود میکننننننننننننننننن بی.......
یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️. تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯. یه تار موش که سهله...... :) فکرشم به کسی نمیدم😌. آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :( :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چرته اگر نتا رو قطع کنن کی میخواد بهشون پول بده ( ما در ماهش ۱۰۰ تومن میدیم نت ) اگر نت قطع بشه کی میخواد بهشون پول بده 😼😂
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️. تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯. یه تار موش که سهله...... :) فکرشم به کسی نمیدم😌. آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :( :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)