2777
2789
عنوان

اولین مهمونیم

468 بازدید | 37 پست

پنج ماه عروسی کردم می‌خوام خواهر شوهرم دعوت کنم تا حالا چند بار دعوتم کرده شوهرم میگه چلو میکس میگیرم برا غذا اذیت میشی ولی خودم غذا بذارم بهتر نیست؟

غذا خودت بپزی بهتره 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم قبول می کردم تو مهمونی هم خودم سرحال تر بودم..  دسر و مخلفات رو خودت درست کن

البته بستگی به روحیه خودت و خواهرشوهرتم داره

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
آره واقعا سختمه خونه هم کوچیکه با آشپز خونه تو گرما آدم اذیت میشه 

من باشم به راحتی خودم فکر میکنم   مهمون هم غذای بدی نوش جان نمیکنه طبعا . خوب میخریم . راحت با ارامش 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
من باشم به راحتی خودم فکر میکنم    مهمون هم غذای بدی نوش جان نمیکنه طبعا . خوب میخریم . ر ...

میگه چلو میکس می‌خریم هزینه همون هزینه ست بخوای مرغم درست کنی باید همون هزینه رو بکنیم الکی خودتو اذیت نکن