2777
2789
عنوان

مرد حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست
عالی میشد درد زایمان و پری رم میکشیدن

سندروم قبل قاعدگی pms میگرفتن.. مثلا افسرده میشدن... کز میکردن ی گوشه.. گریه..... عربده میکشیدن موقع دل درد... وای قدرت خدااا... خدا ی چیزی میدونسته ک اناتومی و فیزیک بدن مرد و زن رو متمایز کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از آخرم میگفت طلاق میگیرم باید مهریه رو تا قرون آخرش بدی😂😂😂

وای وای   یا مثلا میومد اینجا گله میکرد زنش خیانت میکنه . با بدبختی خرجی میده . نمیزاره بره مادر و پدرشو ببینه و فامیل های زنش میام چند روز میمون این باید با حجاب باشه و هی بزاره ورداره .موهاشم نمیزاره رنگ کنه . با اون سیبیلاش. اه اه چندش  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
🤣🤣🤣عونوقت میگف مهرم حلال جونم ازاد

یا تو خیابون میرفتن زنا سوار موتور مزاحمشون میشدن اینا میترسیدن میومدن گریه   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
وای وای   یا مثلا میومد اینجا گله میکرد زنش خیانت میکنه . با بدبختی خرجی میده . نمیزاره بره م ...

این متنو خوندم چقد دلم خواست مردا خودشونو بذارن جای زنا 

کاش بفهمن و درک کنن متاسفم برا مردایی ک برا زنشون چیزی جز عذاب نیستن

تیکر بارداری نیست .
سندروم قبل قاعدگی pms میگرفتن.. مثلا افسرده میشدن... کز میکردن ی گوشه.. گریه..... عربده میکشیدن موقع ...

آره واقعا مردا تحمل درد ندارن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
این متنو خوندم چقد دلم تواست مردا خودشونو بذارن جای زنا  کاش بفهمن و درک کنن متاسفم برا مردایی ...

دقیقا . طنز تلخ