2777
2789
عنوان

مرد حامله

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 40 پست
فک کن تو خیابون یهو جلوی مرده رو بگیرن بگن جوووووووووون سیبیلتو بخورم       &nbs ...

اره . یا دنبالش تا دم در خونش برن هی پیس پیس کنن 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا مردا تحمل درد ندارن

واییییی بخدا خدا نکنه بابام یه جاش درد بگیره ابرو نمیزاره اینقدر ناله میکنه اونوقت من الان چهار پنج ماهه مریضم هی میگ هیچی نیس چقدر لوسی یکم درجه تحملتو ببر بالا😂😂😑😑😑😑

وای فکر کنید جا به جا میشدیم . قششششنگ می فهمیدن ما زنا از دستشون چی میکشیم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مرده حامله اس حوصله نداره پشماشو بزنه    

میمود  تو نی نی سایت تاپیک میزد نزدیک زایمانمه همسرم شیو نمیکنه واسم😑

یا کاربرای مرد میگفتن وای وای خانوما اینجا چکار دارن ما نمیتونیم سوالای خصوصیمونو بپرسیم😂😂

واییییی بخدا خدا نکنه بابام یه جاش درد بگیره ابرو نمیزاره اینقدر ناله میکنه اونوقت من الان چهار پنج ...

برا یه سرماخوردگی ساده چگر ادمو در میارن لولی بازیایی که از خودشون در نمیارن یه بار شوهرم سرما خورده بود تب کرد می‌گفت برو طلاق بگیر بیوه نشی 😏😏😏

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
برا یه سرماخوردگی ساده چگر ادمو در میارن لولی بازیایی که از خودشون در نمیارن یه بار شوهرم سرما خورده ...

وایی بخدا اگ مرد میخاست زایمان کنه جان به جان افرین تسلیم میکرد 😂

وایی بخدا اگ مرد میخاست زایمان کنه جان به جان افرین تسلیم میکرد 😂

یه مستندی دیدم می‌گفت مردا نمیتونن درد زایمان و تحمل کنن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا