2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 42 پست
ابراز علاقه خیلی میکنم ولی میبینم اون جواب نمیده فک میکنم خودمو دارم کوچیک میکنم براهمین منم نمیکنم& ...

نه ادامه بده فکر کنم یکم حسادت میکنه به بچه تون

عیبی نداره حالا یه کوچولو ادامه بده

میدونما حق داریا،الان احساس نیاز شما بیشتره،بیشتر بلحاظ روحی نیاز داری،ولی برای روحیه خودتم خوبه،اون بنده خدا هم کم کم یخش باز میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۰ کیلوام خیلی بهم ریختم قبل خیلی اندامم خوب ولی چاق بودم الان شکمم افتضاس

گن ببند برای شکمت تا جمع بشه 

واقعن ب خودت برس

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
اخه مگه میشه همسر اینقد بی توجه باشه محبت نکنه ادم دلش خون میشه..زن مثل گل میمونه باید بهش رسیدگی بش ...

اره میشه. چرا نشه. نمی دونم چند سالتونه. من سی سالمه. جسارت نمیکنم عزیزم. ولی زندگی به من یاد داد تنها دنبال محبت خدا باشم. و خودم به دیگران تا اندازه ای که ممکنه براشون محبت کنم. و ذره ای محبت خلق خدا را نخوام. اگر کسی بهم محبت کرد با تمام وجودم جواب محبتشو بدم. ولی اگر محبت نکرد انتظاری نداشته باشم. 

مطمئن باش وقتی ببینه داری تلاش میکنی توجهش برمیگرده، برا سلامتی خودتم خوبه، هر چی بگذره سخت تر میشه. ...

اره راست میگی ولی اصلا انگیزه ندارم نمیدونم چرااینجورشدم روحیمو ازدست دادم سر زایمانم خیلی عذاب کشیدم الان فک میکنم مرده متحرکم ازیه طرفم همسرم محبت نمیکنه همش خورد میشم هنوز ۱۹ سالمم کامل نشده...یکی دوروز قبل بخاطر تیروئیدم رفته بودم دکتر اونم کلی نصیحتم کرد گف ۱۹ سالته اینجوری؟چرااینقد بی روحیه واقعا نمیدونم چیکارکنم مثل قبل بشم

اره میشه. چرا نشه. نمی دونم چند سالتونه. من سی سالمه. جسارت نمیکنم عزیزم. ولی زندگی به من یاد داد تن ...

۱۹ سالمه عزیزم شاید بخاطر سنمه یا رفتارای قبلی همسرم که سرشار ازمحبت بود الان کم شده

یعنی من آرزو به دل موندم که واسه یبارم که شده اونی اشتباه کرده رو مقصر بدونن😐

د لامصبا بچش ۴ ماهه 

سخت ترین دوره ی بچه داریو داره میگذرونه 

تازه زایمان کرده 

احتمالا افسردگی هم بگیره 

اونوقت یسریاتون میگین ورزش کن؟برقص؟خب اگه میتونست که اینکارارو میکرد دیگه از ما نظر نمیخاست که 

الان همسر ایشون باید ایشونو درک کنه همراهیشون کنه 

نه اینکه تحت فشارش بزاره 

یعنی من آرزو به دل موندم که واسه یبارم که شده اونی اشتباه کرده رو مقصر بدونن😐 د لامصبا بچش ۴ ماهه& ...

دقیقا منم اینو میگم فقط خدا میدونه چیا کشیدم الان باید همسرم اینجور رفتار کنه؟خسته شدم بخدا

اخه مگه میشه همسر اینقد بی توجه باشه محبت نکنه ادم دلش خون میشه..زن مثل گل میمونه باید بهش رسیدگی بش ...

ببخشیدا گل هم باید به فکر شادابی خودش باشه منم پنج ماهه زایمان کردم با اینکه زیاد هم چاق نشدمولی الان توی رژیمم که همین مقدار رو هم از بین ببرم ویه اندام خوب داشته باشم که هم خودم لذت ببرم هم همسرم 

نمیشه که حالا به خاطر اینکه زاییدیم دیگه همه چی رو ول کنیم

اره راست میگی ولی اصلا انگیزه ندارم نمیدونم چرااینجورشدم روحیمو ازدست دادم سر زایمانم خیلی عذاب کشید ...

اشکال نداره عزیزم افسردگی بعد از زایمان داری... میدونم خیلی هم بده... من تا مرز جنون رفتم سر زایمان اولم.... بچه ام هم خیلی گریه میکرد هیکلم خراب شده بود... قسط و قرض داشتیم.... حالم خیلی بد بود... شوهرم هم گاو بود... وای به مرور بهتر شدم...با حلقه لاغر کردم.... بچه ات اگه اذیت نداره بیشتر برو بیرون و گردش با همسرت 

زنده نیستم که امضا بزنم انگار سالهاست در مشکلاتم غرق شدم
یعنی من آرزو به دل موندم که واسه یبارم که شده اونی اشتباه کرده رو مقصر بدونن😐 د لامصبا بچش ۴ ماهه& ...

اصلا درکم نمیکنه یه لحظه هم توبچه داری کمک نمیکنه بااین حال همیشه خونم تمیزه غذامم اماده فقط به خودم نمیتونم برسم حموم وارایشم میکنم ولی بخاطر وزنم اصلا توجه نمیکنه بجا اینکه بگه مثلا خوشگل شدی میگه چشاشو ببین زیرش چه گود شده😢😢

ببخشیدا گل هم باید به فکر شادابی خودش باشه منم پنج ماهه زایمان کردم با اینکه زیاد هم چاق نشدمولی الا ...

میشه بگی چیکارمیکنی مثلا؟اخه من شیر میدم میگن رژیم خوب نیس

۱۹ سالمه عزیزم شاید بخاطر سنمه یا رفتارای قبلی همسرم که سرشار ازمحبت بود الان کم شده

اره به خاطر سنتونه‌ 

زنده باشید. انشالله صد و بیست سال عمر با عزت

عزیزم یکم بیشتر که زندگی کنی میفهمی از هیچ کسی هیچ انتظاری نیست. گاهی عزیزترین کسهای آدم هم ضربه میزنن. و حتی گاهی شخصی که انتطارشو نداری خوبی میکنه 

و میفهمی اخرش تنهایی. ادم ها هیچ کسو ندارن جز خدا. حتی فرزندت هم میره برای خودش. حال خوبتو اصلا به کسی گره نزن حتی بچت. فقط تا میتونی قدر هر دوشون را بدون و خالصانه بهشون عشق بورز و وطیفه خودتو انجام بده حتی اگر کوتاهی از بقیه دیدی. سعی کن برای تربیت درست فرزندت نهایت تلاشتو کنی. چون وطیفه ی سنگینی الان روی دوشته. البته از خودت هم غافل نشو عزیزم و برای خودت و هدفهای شخصیتم تلاش کن.