2777
2789
عنوان

کیا تنهان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 18 پست
⁦دقیقا:)

بنظرت چی میشه؟

تنها می میریم؟

یا سال بعد دوستای خوبی داریم و خوش میگذرونیم؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت چی میشه؟ تنها می میریم؟ یا سال بعد دوستای خوبی داریم و خوش میگذرونیم؟

نمیدونم حیف این عمر ک اینطوری گذش حیف بچگیو نوجوونیو جوونی ک بدون خوش گذروندن گذش بدون ی پارک رفتن ساده با خونواده گذش بدون خنده و گریه راحت مثه بقیه گذشت 

نمیدونم حیف این عمر ک اینطوری گذش حیف بچگیو نوجوونیو جوونی ک بدون خوش گذروندن گذش بدون ی پارک رفتن س ...

ببین من تا سال ۹۷ خوشبخت بودم و شاد

جوری میخندیدیم که باورم نمی شد امروز حسرت دوست و رفیق بکشم!

یهو تنها شدم! تنهای تنها!!! 

تمام دوستام رفتن کنار کم کم ! باورت میشه خواب میبینم کلی میگیم میخندیم، صبح پا میشم حجم توهم اون همه شادی قلبمو فشرده میکنه! نمیتونم دردمو به کسی بگم و بدتر فشرده میشم !!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖