2777
2789
عنوان

کیا تنهان؟

139 بازدید | 18 پست

تنها بودن منظورم کساییه ک واقعا تنهان نه کسایی ک دورشون شلوغه و احساس تنهایی دارن منظورم اوناییه ک واقعا هیچکسو ندارن نه خانواده نه دوست کسایی ک وقتی ناراحت یه نفرم نیس کمکشون کنه یه نفر نیس ک بدون ترس از قضاوت و دلسوزی و پخش شدن حرفشون بتونن باهاش حرف بزنن همه کاراشونو مجبورن خودشون انجام بدن خودشون تنها بجنگن کیا اینجورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم کم دارم میشم چون دارم به این میرسم جز خدا هیچ کس تو تنهایی ها و هر جایی همدم آدم نیست

تو بهترین رفیق هم داشته باشی و باهاش دردو دل کنی تهش میزنه تک سرت

من دورم شلوغه ولی با من کاری ندارن!!

دوستی ندارم! دلم بگیره کسی نیس! بخوام حرف بزنم کسی نیس! بیرون برم کسی نیس! درددل کنم کسی نیس! مشورت کنم کسی نیس!

دلم مهمونی دخترونه شاد میخواد ! ولی کسی نیس!

دلم کافه رفتن دخترانه با صدای خنده های زیاد میخواد!

دلم میخواد حتی شمال برم و چند روز فقط بخندیم

یا حتی خونمون یکی بیاد بتونیم حرف بزنیم و حال کنیم

فیلم ببینیم

یا هرچی که حس خوب میده!!

همه اینا به کنار!

دلم دوست خانوادگی هم میخواد!! 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
من کم کم دارم میشم چون دارم به این میرسم جز خدا هیچ کس تو تنهایی ها و هر جایی همدم آدم نیست تو بهتر ...

اره ولی ببین یه وقتایی نیاز به یه پدر حمایتگر داری نیاز داری ب پدری ک حتی ی لامپ خونتم خراب شد بتونی بهش بگی یا مادری ک بتونی راحت باعاش حرف بزنی درد و دل کنی کمکت کنه یا دوستی ک وفادار باشه یا فامیلی ک بتونی پیششون خوش بگذرونی بری گردش...

اره ولی ببین یه وقتایی نیاز به یه پدر حمایتگر داری نیاز داری ب پدری ک حتی ی لامپ خونتم خراب شد بتونی ...

چه فایده همشون تهش منتشو میزارن سرت اون وقته ک از تنها تنهاتر میشی