2777
2789
عنوان

غیرت ورزی

154 بازدید | 17 پست

سلام

شب زنده دار ها ❤️😄

کسی بیداره؟

تا حالا ب این فک کردید که معیارتون در مورد غیر ت ی مرد چیه ؟ 

امروز ی نفر این سوال رو ازم پرسید. جواب درستی براش نداشتم معنای لغویشو می دونستم ولی تو عمل نمی دونم چ قد درسته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حدی که نذاره دست کج وارد حریم من بشه کافیه✋

باقیش افراط و تفریطه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

درس نخون... میخوای چیکار؟ خودم نوکرتم هستم... 

میخوام‌ تو گرما کار نکنی بیرون خسته نشی...

آرایشتو پاک کن چون میخوام زیباییات برای خودم باشه... 

لباستو عوض کن و این لباسو هیچوقت جلو بقیه نپوش... 

بچه نیاری؟ چرا؟ اخه میخوام یکی مثل تو رو تو زندگیم داشته باشم...

بچرو سقط کنی؟ حق نداری... اون بچه ی منه...

بری بیرون؟ چرا؟ خب خودم میرم... 

و... 

اینا همه نشونه های اجبار و به اسم "غیرت" عه... که بهش زرق و برق داده میشه تا زیبا و از اثرات دوست داشتن دیده شه...

در حالیکه فقط و فقط بعنوان شریک زندگی باید در قالب پیشنهاد داده شه... چون همسر شما باید بدونه که اگر قبول نکنه اشکالی پیش نمیاد... و استقلالشو میتونه حفظ کنه... 

نمیدونم از اون پستاییه که واسع حاشیه زده شده و کارِ یه عده ست که حساب شده زیر گروه دارن اینجا. اما هرچی هست 

بعنوان کسیکع محجبه نیستم میگم 

غیرت مشخصه و لازم نیست تفسیر شه اینکه یجوری رفتار کنی که همسرت یا خواهرت روشون نشه تو خیابون هر لباسیو بپوشن.و ناموسِ مردم رو ناموس خودتم بدونی، بدونی اگر به زن مردم بد نگاه کنی بع زنت یا خواهرت بد نگاه میکنن.

غیرت این نیست که بهش بگی کجا بره ، چیکار کنه ، درست و غلطُ براش تعیین کنی ،  شبیه برده ات باهاش  حرف بزنی ، و توقع داشته باشی گوش به فرمانت باشه ، 

میدونی غیرت چیه؟ غیرت یعنی چیزایی که دنیا ازش صلب کرده مثل آرامش و امنیت کنار تو حسشون کنه وَ  اذیت نشه همین !!!!!

نمیدونم از اون پستاییه که واسع حاشیه زده شده و کارِ یه عده ست که حساب شده زیر گروه دارن اینجا. اما ه ...

ن فقط سوال ذهنمه مطمئنم باش هیچ ذهنیت سویی پشتش نیست 

فقط می خوام از نظر بقیه استفاده کنم 

من فکر میکنم غیرت یعنی اجازه ندی اتفاق یا حرفی که طرف مقابلتو ازار میده زده بشه

به خواسته های طرف مقابل احترام بزاریم و شرایط پیشرفت و رسیدن به اهدافشو فراهم کنیم

استقلال ادمارو ازشون نگیریم

کلمه غیرت مختص زن یا مرد نیست

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️