2777
2789
عنوان

غیرت ورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست
نمیدونم از اون پستاییه که واسع حاشیه زده شده و کارِ یه عده ست که حساب شده زیر گروه دارن اینجا. اما ه ...

منم اونم یه تایپیک زدم برای حقوق زنان بسته شد همه فکر کردن مال گروهکی یا تبلیغه ولی اونجا بود که فهمیدم همون بهتر که از حق زن دفاع نشه چون خودش عرضه دفاع کردن از حق خودشون ندارن ربطی همه این موضوعات به حاشیه گروهک نداره

ن فقط سوال ذهنمه مطمئنم باش هیچ ذهنیت سویی پشتش نیست  فقط می خوام از نظر بقیه استفاده کنم  ...

خداروشکر‌.

ببین غیرت داشتن واقعا یه بخشیش خارج از لباس نیست اینو بدون. واقعا مردی که زنش اینقد بد میاد بیرون بی غیرته. اصلا روشنفکری نیست 

دیگه  تتلو که اینقد موردداره و فساد رو رواج میده هم در آورده گفته زن شوهرداری که اینجوری تیپ میزنی و عکس میزاری مشخصه واسه دیگرانه.میخوام بهت بگم گول اونایی که میگن اصلا هیچی تودلشون نیست و اینحرفا رو نخور. زنیکه بد لباس میپوشه هم شوهرش بی غیرتع هم خودش صددرصد نرمال نیست.

اما اونایی که خودشون خیلی کثیفن و بقیه رو محدود میکنن خب اینا باعث میشن شخص سالم هم مریض شه.

آدم باید اول خودش سالم باشه بعد رو بقیه حساس باشه.

مرد با غیرت اگر زنی رو ساعت دو شب تو خیابون دید هرچقدرم زیبا باشه چون غیرتیه امنیت میده به اون زن نه ترس.

ما یه پسر معتاد همسایمون بود خیلی مرد بود یبار ساعت دوازده شب از تو یه دره که اونورش چنتا پسر بودن نجاتمون داد باورت میشه حتی نگامونم نکرد.به این میگن مرد غیرتی چون خودش خواهر داشت و خواهرش دوست خواهرِ من بود رو ما غیرت داشت شرمش میشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان