2777
2789

شوهرم ب شدت خسیسه و بداخلاق مدام قهره ماه تا ماه....سرم درد میکنه دلم پوسید از بس نشستم تو خونه خواهرم خیلی اصرار مرد بیا بریم من گفتم ن لباس ندارم اونم نارحت شد ک تنها باید بره و گف بیا حالو هوات عوض بشه دلم گرفته اخه چقدر بدبختم شرایط کار کردن ندارم چون اجازه نمیده شوهرم شرایط طلاقم ندارم بچمم دوسالشه😢😢😢

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این شرایط اوج کرونا همون بمون خونه.یه مهمونی میری با این همه آدم یهو مریض میشی فردا همین شوهرت خرج دوا درمون کرونا نمی‌ده بهت.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یعنی هیچی مانتویی چیزی

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
با این شرایط اوج کرونا همون بمون خونه.یه مهمونی میری با این همه آدم یهو مریض میشی فردا همین شوهرت خر ...

اینم حرفیه خواهرم گیر داده وگرنه کل عمرمو من تو خونم بودم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔