2777
2789
عنوان

کی و چجوری بهش بگم؟😔

184 بازدید | 12 پست

با یکی از خواستگارام در ارتباطم و به خاطر فوت اقوام نزدیکمون خواستگاری افتاده عقب

بابای من چندسال پیش زن دوم گرفت و آبرومون رفت

همه فهمیدن

خواستگارم اهل شهر خودم نیست و از این ماجرا چیزی نمیدونه

اگه بیان تحقیق همه چی رو میفهمن چون شهرمون کوچیکه و همه ما رو میشناسن

کی و چجوری بهش بگم؟

بگم یا نگم و اگه خودش فهمید انکار کنم؟🙁

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گناه پدرت بپای شما نوشته نمیشه

هنوزم برای گفتنش زوده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ی روز باهاش برو بیرون و روراست باهاش حرف بزن 

باهاش مثل ی دوست باش 

اینکارت ب اونم یادت میدع ک باهات صادق باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باید بگی بهرحال خودت بگی بهتره تا بیان بفهمن اونجوری مشکلیم نداشته باشن با موضوع بشون برمیخوره 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

دراولین فرصت بگو.اینطوری خودتم بهتر میشناسیش. اگه ادم فهمیده ای باشه این موضوع رو ب تو ربط نمیده

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍