2777
2789
عنوان

کی و چجوری بهش بگم؟😔

184 بازدید | 12 پست

با یکی از خواستگارام در ارتباطم و به خاطر فوت اقوام نزدیکمون خواستگاری افتاده عقب

بابای من چندسال پیش زن دوم گرفت و آبرومون رفت

همه فهمیدن

خواستگارم اهل شهر خودم نیست و از این ماجرا چیزی نمیدونه

اگه بیان تحقیق همه چی رو میفهمن چون شهرمون کوچیکه و همه ما رو میشناسن

کی و چجوری بهش بگم؟

بگم یا نگم و اگه خودش فهمید انکار کنم؟🙁

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه پدرت بپای شما نوشته نمیشه

هنوزم برای گفتنش زوده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ی روز باهاش برو بیرون و روراست باهاش حرف بزن 

باهاش مثل ی دوست باش 

اینکارت ب اونم یادت میدع ک باهات صادق باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باید بگی بهرحال خودت بگی بهتره تا بیان بفهمن اونجوری مشکلیم نداشته باشن با موضوع بشون برمیخوره 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

دراولین فرصت بگو.اینطوری خودتم بهتر میشناسیش. اگه ادم فهمیده ای باشه این موضوع رو ب تو ربط نمیده

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍