2777
2789

وااای رفتیم اونجا پوکیدم از خنده 

حالا شاید از نظر بعضیا وحود داشته باشه این‌چیزا ولی برا من خنده داره 

یکی اومده با یه قوطی کبریت میگفت جن بکن تو این قوطی برام😂😂😂

یکیم اومده بود میگفت میخوام شوهرم در نظر زنا زشت و وحشتناک بشه 😐

بعد یکی بچش زندان بود از راه دور اومده بود جن بفرستن سر پروندش براش به حاج آقا میگفت باید بیلیط هواپیما بگیرم براش؟

😂😂😂😂😂

یعنی مردم برا اون بلیط😂

خدایی تا کی قرار با این خرافاتا پولامونو بریزیم تو حلق بقیه وقتی راه درستش وجود داره؟

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من با عمم رفتم اون اعتقاد داره زیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلااستثنا رو همه چله افتاده یا دعاگرفتن براش یا طلسم شده

یعنی نشده یکی بره بگن تو که هیچیت نیس😄

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

منکه هرجا رفتم بم گفتن بختت بستس و طلسمی وهمزاد داری 😑

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بلااستثنا رو همه چله افتاده یا دعاگرفتن براش یا طلسم شده یعنی نشده یکی بره بگن تو که هیچیت نیس😄

والا 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه سری رفتم از سر کنجکاوی ببینم چه جوریه.

یه خانومه اومده بود میگفت بچم بازیگوشه درس نمیخونه یه دعا براش بنویس.

یکی اومده بود میگفت زبان مادرشوهر و خواهرشوهرمو ببند😑  

اولیه که اقتدار و جذبه نداشت دومیه هم خودش زبون نداشت جواب بده میگفت زبون اونا رو ببند🤕😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
منکه هرجا رفتم بم گفتن بختت بستس و طلسمی وهمزاد داری 😑

اره همزاد به یکی گفت 

اومده بود میگفت خیلی چاق شدم بهش گفت همزاد داری بسم الله بگو و بخور😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یه سری رفتم از سر کنجکاوی ببینم چه جوریه. یه خانومه اومده بود میگفت بچم بازیگوشه درس نمیخونه یه ...

😂😂😂😂

زبون ببند😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره همزاد به یکی گفت  اومده بود میگفت خیلی چاق شدم بهش گفت همزاد داری بسم الله بگو و بخور😐

😂😂😂چه ربطی به چاقی داره اخهه

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
😂😂😂چه ربطی به چاقی داره اخهه

میگم اصن جوک بودن😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40