2777
2789

یه آدمایین بی ادب بی فرهنگ پررو پر ادعااااااااا وایییی یعنی هر از قرنی میبینمشون بدتراز قبل مادرشوهر حسودددد زن شصت ساله خودشو با من مقایسه می‌کنه می‌ره به همه میگه من از عروسم بهترم خیلی سرترم آخه چقد ادم بدبخت و کوته فکر من اصن تو این فاز نیستم من احمق تازه می‌نشستم تعریفشو میکردم خواهرش که دیگ از بی ادبی هیچی کم ندارن اصلا احترام سرشون نمیشه هر چی تو دهنشون میاد میگن ولییی از چیزی ک دارم می‌سوزم ادعاشونهههه که فکر میکنم عجب خونواده خوبی هستن از هر لحاظ احمقا چقدر رفتن پشت خانواده من حرف زدننن خودشون یه تیکه عننن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان

الان خودت نشانه ای از ادب میبینی تو این تاپیک؟

چرا انقدر فحششون دادی

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

خب چرا ازدواج کردی به این آدمای عن بی فرهنگ و پرو و فلان !!

شوهرتم اونجا بزرگ شده ها؟؟؟

البته می‌دونم الان میگی نه اگه یه نفر توشون خوب باشه شوهرمه و اون فرق داره با اونا !!!

بنظرم شما شوهرت رو هرجوری هست پذیرفتی و قبولش داری ولی مادرشوعرت اینارو نه !!!همون حکایت عروس و مادرشوعری و کینه و تنفر

وگرنه شوهر شما هم دقیقا بچه همون مادره و اونجا بزرگ شده 

بنظرم عروس ها اگه بخوان میتونن خانواده شوعرشون رو هم مثل خانواده خودشون دوست داشته باشن