2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 78 پست
ههه.... هیچی بدتر از من نبود مادرشوهرم خودش سرویس عروسی رو خریده بود منم مثل شما خوشم نیومد ولی گفت ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😆😆وای چه حسوده!!رسما گغته من هووتم

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر مامان منم واسه عروس آینده سرویس خریده نگه داشته از قبل نمیدونی چقدر ذوق داره واسش همش هم میگه کاش سنگینتر ورمیداشتم نمیدونم واکنش عروس آینده چیه ولی کاش دل همدیگرو نشکنیم طلا رو میشه بعدا عوض کرد

آخه باید خوشم بیاد تا رقبت کنم بندازم یانه؟ 

اصلا نندازی هم طلا با ارزشه،برامنم مادرشوهرم انتخاب کرد و منو برد گفت اگه نپسندیدی یکی دیگه بردار،حقیقتش زیاد نپسندیدنم ولی بدم نبود ،اما گفتم همین خوبه،مراعات کردم گفتم شاید وسعشون به سنگینترش نرسه

دلت خوش  سرویس هم زیاد میخری ان شاء الله

امضاتون خیلی زیبا و خلاقانه اس... فقط اون قسمت همه دنبال اذیت همدیگه هستن رو قبول ندارم؛ راستش گاهی از نظر بعضی کاربرا که بسیار دلسوزانه و محترمانه و با زیباترین کلمات هست خیلی احساساتی شدم... بنویسید بجای سایتی که توش دنبال اذیت همدیگه باشیم بهتر هست فکر میکنم. 

جسارت نباشه البته 🌹🌹💖

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210727_205917_cvgt.jpg تقریبا این شکلیه بعد اون نگین هاشم ...

خیلی قشنگه که

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
آخه باید خوشم بیاد تا رقبت کنم بندازم یانه؟ 

خب عوض میکنی بعدا 

برای خواهر منم سرویس گرفته بودن خدایی قشنگ نبود اصلا بعد ک رفت خونه خودش برد عوض کرد با سلیقه خودش گرفت 

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...
😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😆😆وای چه حسوده!!رسما گغته من هووتم

اره به خدا ، جالبیش این بود من تا شب عروسی اون سرویس رو ندیده بودم از در تالار که اومدم تو دیدم وا گردن اونم هست ،هیچی دیگه خودمم بچه بودم و خام الکی اون شب رو برا خودم و شوهرم زهر کردم چوری که دوماه رفتم سرویس رو عوض کردم.  الانم از فیلم عروسیم متنفرم اصلا نگاه نمیکنم بعد ۶سال

اون موقع پدرشوهرم بود حساب کن الان که پدرشوهرم فوت شده و شوهرم خیلی بیشتر هواشو داره دیگه چیکارا نمیکنه