2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر یه سرویس اعصاب خودتو خورد نکن بعدا میتونی عوضش کنی من به خاطر اینکه ملاحظه کنم یه سرویس برداشتم که ارزون باشه ولی اصلا دوستش نداشتم اون موقع طلا کرمی ۱۸۰۰۰ بود سرویسا همه سنگین بودن دیگه کلی گشتیم یه سبک پیدا کنیم آخرشم که ۴ ماه بعش دزد زد خونمون بردش... اینارو گفتم که الکی به خاطر یه سرویس بهترین روزای زندگیتو خراب نکنی

این نیز بگذرد...                                   

عزیزم من خریدم،از بس جاری و مادرشوهر حسادت کردن،و مادرشوهر گفت باید ب ماهم پول بدید ک دادم شوهرم برد فروختش!!😒دلت خوش باشه،طلا رو میشه عوض کزد

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

ههه.... هیچی بدتر از من نبود

مادرشوهرم خودش سرویس عروسی رو خریده بود منم مثل شما خوشم نیومد ولی گفتم خب عیبن نداره حالا ی شب میندازم بعدعروسی عوض میکنم

مادرشوهرم شب عروسی لنگه همون رو هم خودش انداخته بود😣😣

مادرشوهرم همسنه مامانبزرگمه و دقیقا از قصد اینکاررو کرد

مبارک باشه عرووووس.... دیگه با این وضعیت گرونی و اجرت بالای طلا نه میشه عوض کرد نه بخوای بدخلقی کنی درسته.

بنظرم عیب نداره فوقش چهارنفرم میگن وای چه زشت و بدسلیقه ولی عزیزم بعد تو زندگی هرچی و هرجور دلت خواست به سلیقه خودت میگیری🌹🌹

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
عیبی نداره خوشگلم قرار نیست تا ابد نگهش داری انقد طلا میاد تو زندگیت و عوضش میکنی مهم همینه که خریده ...

آره منم واقعا ممنونم که خریدن اما دیدم یهو دلم گرفت راستش