2777
2789
عنوان

رسم جهاز برونتون چطوریه

1283 بازدید | 29 پست

خانواده داماد که میان  دنبال جهیزیه عروس. بعد کیا  بار میزنن  وسایل رو .؟بعد بزن  برقص  دارید، ؟بعد  حتما سر جهیزیه میبرید (من جاریم  قراره  جهیزیه شو  ببرن  )

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما جهاز برون نداریم

اقای داماد ماشین میگیره خودش و اگه برادری فامیلی چیزی داشت..پسرای جوون... چندنفر میشن جهازو میبرن خونه عروس... بعدم عروس و خانواده اش و یا خانواده داماد کمکش میچینن... رسم خاصی نداریم ینی.... حتی جهازم نخریم مشکلی نیس ولی خب اکثرا میخرن

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

دوماد ماشین میفرسته ولی هیچکدوم نمیان اینطرف خونواده عروس بار میزنن اونطرف خونواده دوماد تحویل میگیرن 

فردا میخوام برم جهاز برون 

کلی نفر دعوت میکنن سرجهازی هم جمع میکنن 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

من جهاز برون نگرفتم چه معنی داره یکی بیاد کلشو بکنه تو وسایلت آخرم دماغشو کج کنه بگه عزیزم کاش قابلمتو رنگ سال می‌گرفتیاااا😑

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

الان دیگه وسایل بزرگو مستقیم میفرستیم خونه عروس فقط یه سری خرده ریزه میمونه خونه پدری عروس که یه روز قرار میذارن چند نفر از اقایون فامیل داماد مثل برادراش و پدرش اینا میان ماشین میارن حالا طبق وسایلی که هست میگیم دیگه زیاده یا کم اگه زیاد باشه کارگر هم میگیرن خودشون , بار میزنن میبرن , بعدش فرداشاز خانمای خونواده عروس چند نفر میرن وسایل رو میچینن , مادرشوهر هم رسم داریم براشون ناهار بپزه بیاره , البته من خودم وسایلو که بردن دیگه با شوهرم دوتایی چیدیم کسی نیومد جهیزیه دیدن هم نداشتیم 

نداریم

تهیه ی وسایل خونه با داماده به جز چندتا وسیله ی بزرگ که اونم دل بخواهیه 😬

ولی متاسفانه از این نظر داره بهمون تهاجم فرهنگی میشه  

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!