2777
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چییی..اونی ک داره پشت سرم چرتو پرت میگه چیزی نیس منی ک اسکرین شات گرفتم مجرمم؟؟ همه جا داره میگ ...

به جرم همون مزاحمت میتونی شکایت کنی

اینم ی جور مزاحمته. بگو از طریق آشناها فهمیدم پشت من بد میگه .ب پلیس فتا باید شکایت کنی

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
تهمتی بهتون زدن

اره گفته من این دختره رو نخاستم بهم دروغ گفته ی دروغ بزرگ😐😐😐😐😐 در صورتی ک من حتی باهاش حرفم نزدم ک بخام دروغ بگم بهش یا راست

اصلا چرا باید اسم منو بیاره بره ب ۴ نفر پیام بده در مورد من حرف بزنه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
اهمیت نده مهم نیس'خودش بیخیال میشه مورک محکمی نیس'برا شکایت

۲ ساله هی دارم اهمیت نمیدم بزارم خوب ابرومو ببره بعد ب ی فکر راه چاره بیوفتم؟؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
به جرم همون مزاحمت میتونی شکایت کنی اینم ی جور مزاحمته. بگو از طریق آشناها فهمیدم پشت من بد میگه .ب ...

برم کلانتری؟؟

اره گفته من این دختره رو نخاستم بهم دروغ گفته ی دروغ بزرگ😐😐😐😐😐 در صورتی ک من حتی باهاش حرفم نزد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منظورم تهمت خییییلی بد بود ...اینا چیه خدایی ....اونوقت جاری من باید ابد و یک روز بدن بهش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به جرم همون مزاحمت میتونی شکایت کنی اینم ی جور مزاحمته. بگو از طریق آشناها فهمیدم پشت من بد میگه .ب ...

اره خب واقعیتم همینه دوستم اومد گف این پسره داره ب من پیام میده میگه تو فلانیو میشناسی؟ بعدم گفته من اینو ولش کردم خودم چون ب من دروع گفتع بود ://

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣منظورم تهمت خییییلی بد بود ...اینا چیه خدایی ....اونوقت جاری من باید ابد و یک روز بد ...

بحث ما خانوادگی نیست چ ربطی داره

شهر ما شهر کوجیکیه کافیه ب زبون ۴ نفر اسمم بیوفته ک فلانی با فلانس دوست بوده داره همه جا میگه این با من دوست بوده تو دانشگاه چندین نفر تاحالا اومدن بهم گفتن این مسره همش پشتت بد میگه هی میگه تو چند تا دوس پسر داشتی و اینا :/