2777
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 54 پست
گلم تا جایی که من میدونم کاری نمیکنن🙂 اگ اینجوری باشع باید الان نصف ملت پشت میله های زندان باشن😂

داره پشت سرم زر اضافی میزنه پسره

هیجکاری نمیشه باهاش کرد؟

همه جا ب دروغ میگه من این دختره رو نخاستم بهم دروغ گفته در صورتی ک من اینو در حدیم نمیدیدم ک جوابشو بدم

حتی قبلن کلانتریم ازش شکایت کردم بس مزاحمم میشد ولی بخشیدم بزا الان رفته دایرکت اشناهام دری وری میگه پشتم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ناموسی باشه یه کاری میکنن در غیر اینصورت خیر

پسره اوایل مزاحمم میشد خیلیی سیریشه خیلی مزاحمت ایجاد میکرد تو دانشگاه رفتم شکایت کردم ازش ولی بخشیدم

باز الان رفته ب دوستم پیام داده کلی داره دری وری میگه ک این دختره ب من دروغ گفته واسه همین ولش کردم در صورتی ک من حتا جوابشم نمیدادم اسکریناشو دارم التماس میکرد جوابشو بدم من بلاک میکردم باز با ی پیج جدید میومد

داره ابرومو میبره همه جا:/

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
نه جریمه نقدی ۱۰۰ تومن

جدی یا مسخره بازی؟😐😐

[QUOTE=200681097]داره پشت سرم زر اضافی میزنه پسره هیجکاری نمیشه باهاش کرد؟ همه جا ب دروغ میگه من این دختره رو نخاست 

والا نمیدونم چی بگم

اگ اینجوریه پیگیر شو

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
اول از همه از شما شکایت می‌کنه چون اسکرین شات جرم داره

ینی چییی..اونی ک داره پشت سرم چرتو پرت میگه چیزی نیس منی ک اسکرین شات گرفتم مجرمم؟؟

همه جا داره میگه من با این دختره بودم