بچه ها جرم کسی ک بره دایرکت یکی دیگه و از من بد بگع و پشتم کلی دروغ بگه چیه؟؟
اگ شکایت کنم ازش جرم زندان و حبس نداره؟؟
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
😂😂😂 جدن هیچکاری نمیکنن با کسی ک پشتم کلی دری وری گفته اسکرین شاتاشم دارم؟؟؟
ینی با این مزاحمای مجازی هیچکاری نمیکنن؟
اگ اینجوری باشع باید الان نصف ملت پشت میله های زندان باشن😂
دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
نه بابا اگه اینجور بود همه خاله زنا که سبزی پاک میکنن دور هم باید یکی یه دور برن زندون از بس غیبت ای ...
بحث غیبت نیس بحث هتک حرمته
داره ابروی منو میبره